;
;
;

Kom jij ons team versterken?

Kom jij ons team versterken als Administratief medewerker?
Ook op kantoor kun jij het verschil maken voor onze cliënten!

Administratief medewerker (32 uur)

Als administratief medewerker ondersteun jij het team van VrijwilligersNH bij de volledige vrijwilligersadministratie. Je verwerkt alles in het registratiesysteem Vrijwilligersdossier. Je plaatst de vrijwilligersvacatures op de website en zorgt dat deze altijd up-to-date is. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt en contactpersoon voor interne en externe collega's. Ook notuleer je tijdens de vergaderingen.

Team VrijwilligersNH
Het team bestaat uit zeven collega's. Samen zetten wij ons in voor de waardevolle inzet van vrijwilligers binnen WilgaerdenLeekerweideGroep, waar ongeveer 1400 vrijwilligers actief zijn. We coördineren het vrijwilligerswerk (werving en behoud) en organiseren scholingen, evenementen en maatschappelijke ontmoetingen. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor diverse (subsidie)projecten en diensten in opdracht van samenwerkingspartners. 

Persoonlijke aandacht en zorg voor elkaar; daar gaan en staan wij voor als team. Het motto "Maak contact, contact maakt!" is voor ons dan ook het uitgangspunt in alles wat we doen.

Meer informatie over deze betekenisvolle baan en andere openstaande vacatures binnen WilgaerdenLeekerweideGroep vind je op de website.


"Samen aan het werk, samen sterk!" - Team VrijwilligersNH

Meer informatie?

Wil je meer weten over VrijwilligersNH? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.