Vacature Coördinator Vrijwilligers (28 uur)

Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze organisatie. Ben jij die duizendpoot die zich inzet om vrijwilligers aan te trekken, te behouden en de deskundigheid te bevorderen? Dan zoeken wij jou!

VrijwilligersNH coördineert het vrijwilligerswerk voor WilgaerdenLeekerweideGroep, waar ruim 1400 vrijwilligers actief zijn. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor diverse subsidieprojecten en diensten in opdracht van samenwerkingspartners. Ook organiseren wij evenementen, scholingen, maatschappelijke ontmoetingen en onderhouden wij veel contacten met organisaties, gemeenten, scholen en verenigingen. Het team van VrijwilligersNH bestaat uit zeven collega’s die samen zorg dragen voor een optimale vrijwilligersorganisatie. 

 
Coördinator Vrijwilligers
28 uur per week

Jouw werk
Als coördinator vrijwilligers ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het werven, matchen en behouden van vrijwilligers. Jij wordt verantwoordelijk voor de locaties in regio west van WilgaerdenLeekerweideGroep en de Formulierenbrigade in de vier West-Friese gemeenten. Je voert gesprekken met nieuwe vrijwilligers en matcht ze aan een vrijwilligersvacature. Samen met de aandachtfunctionarissen vrijwilligers zorg je ervoor dat (nieuwe) vrijwilligers goed begeleid worden en met plezier vrijwilligerswerk (blijven) doen. Je organiseert vrijwilligersbijeenkomsten en geeft trainingen aan de aandachtfunctionarissen vrijwilligers. Je bent verantwoordelijk voor subsidieprojecten en diensten waarbij je ook de contacten onderhoudt met de opdrachtgever en samenwerkingspartners. Tevens lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het vrijwilligersbeleid op operationeel en strategisch niveau.
 
Jouw profiel
Wij zoeken een collega die:
• in het bezit is van een diploma op hbo-niveau;
• bij voorkeur enkele jaren ervaring heeft met werken in de zorg en vrijwilligerswerk;
• in staat is om projecten en diensten te coördineren;
• beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
• relaties buiten de eigen organisatie kan opbouwen en onderhouden;
• een professionele en klantgerichte houding heeft;
zelfstandig en bevlogen te werk gaat;
• in ieder geval op woensdag en vrijdag beschikbaar is;
• de beschikking heeft over eigen vervoer.
 
Ons aanbod
• uitdagend werk in een prettige werksfeer;
• een klein en enthousiast team waarin samenwerken en collegialiteit belangrijk is;
• een salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de cao VVT FWG 45 (min €2.773,54 en max € 3.362,22 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
 
Jouw reactie
Ben jij net zo enthousiast als wij? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet!
Je kunt je sollicitatie sturen naar Norma Stapel, Manager VrijwilligersNH, via deze link of via info@vrijwilligersnh.nl.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Norma via het telefoonnummer 0229-576416 of 06-57622744.

 

Reageren kan tot maandag 13 september 2021, de gesprekken vinden plaats op vrijdag 17 september 2021 in Wognum.
Meer informatie?

Wil je meer weten over VrijwilligersNH? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.