Opening fotoexpositie "Bijzondere vriendschappen"

De fotoexpositie "Bijzondere Vriendschappen" nu te zien in Bibliotheek Hoorn.

Maandag 30 november heeft Wethouder Mobayed van gemeente Hoorn de foto expositie “Bijzondere vriendschappen” geopend. Deze expositie is te zien in het Leescafe van de bibliotheek in de binnenstad van Hoorn.

“We willen deze vriendschappen een gezicht geven” antwoord Henk Haring, vrijwilliger van de fotoclub,  op de vraag hoe het idee is ontstaan voor deze expositie.

De fotoclub die bestaat uit twee vrijwilligers en 6 clienten, en georganiseerd wordt door VrijetijdsbestedingNH, heeft twintig foto’s gemaakt van bijzondere vriendschappen. Ook zijn er enkele foto’s gemaakt in de corona periode. Deze foto’s zijn nu op groot formaat te bewonderen in het Leescafe. Henk Haring en Ans Zonneveld hebben de clienten de betekenis van vriendschap op beeld laten vastleggen. De club is trots op het resultaat en heet iedereen van harte welkom om de foto’s te komen bewonderen.

U bent van welkom van maandag 30 november t/m 1 maart tijdens de openingstijden in het Leescafe van de bibliotheek Hoorn, Wisselstraat 8.

Meer informatie?

Wil je meer weten over VrijwilligersNH? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.