;
;
;

Succesvolle bijeenkomst Formulierenbrigade & samenwerkingspartners

Afgelopen vrijdag 16 september kwamen we bijeen met de vier gemeenten waarin de Formulierenbrigade actief is. Hierbij evalueerden we over deze ondersteunende dienst: wat gaat er goed en wat kan er nog beter.

"De bezoekersaantallen en de reacties op de geboden hulp en uitleg bij formulierenvragen zijn zeer positief. Men voelt zich gehoord en geholpen; daar doen we het voor!"

Trots op deze ondersteunende dienst

Wij zijn ontzettend trots op onze deskundige vrijwilligers die het mogelijk maken om deze gratis ondersteuning te bieden tijdens de inloopspreekuren op verschillende locaties in West-Friesland.
En natuurlijk ook op de mooie samenwerking met de gemeenten Hoorn, Medemblik, Koggenland en Drechterland en onze partners SchuldHulpMaatje West-Friesland, MEE & de Wering, Stichting Netwerk, de Westfriese Bibliotheken, Bibliotheek Hoorn en Humanitas. Samen aan het werk, samen sterk!

Toekomst
Gezien het huidige (digitale) tijdperk verwachten we dat er steeds vaker een beroep gedaan zal worden op deze behulpzame brigade. We kijken dan ook vol goede moed vooruit en blijven ons hier gezamenlijk met liefde voor inzetten.

Meer informatie is te vinden op: www.formulierenbrigadewf.nl

 

 

 

Meer informatie?

Wil je meer weten over VrijwilligersNH? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.