Vrijwilligersfeest 2022 (Leekerweide)

Na drie jaar konden wij onze vrijwilligers van Leekerweide eindelijk weer trakteren op een vrijwilligersfeest. Dit keer was het thema 'Trots als een pauw op jou!', omdat wij zo ontzettend trots zijn op de bijzondere bijdragen die zij leveren.

Trots als een pauw!

Afgelopen vrijdag 21 oktober & zaterdag 22 oktober was het zover en hebben we 230 mooie mensen welkom geheten in het restaurant van Leekerweide.

Een feestelijk versierde entree met een prachtige pauwenkleurige ballonnenboog van Simon Ballon gevolgd door een welkomstcocktail in stijl zorgde gelijk voor een warm welkom in Wognum.
Daarna een feestelijk foto-moment verzorgd door vrijwilligers Ans Zonneveld en Jet Vos, waarbij vrijwilligers samen met hun introducee konden shinen achter een pauwenlijst. Geweldig om te zien!

Eenmaal in de zaal opende onze manager Norma Stapel beide avonden met een welkomstwoordje vol dankbaarheid. Want wat zijn wij samen met de cliënten blij met de inzet en betrokkenheid van onze vrijwilligers!

De muzikale Pauwergirls gaven extra kleur aan het feest met een vrolijke voorstelling rondom de radio met veel herkenbare liedjes, een radioquiz en een lied speciaal voor onze vrijwilligers.Met het heerlijke 3-gangendiner verzorgd door Jean le Jean was het feest compleet. Wij hopen dat jullie hier net zo van genoten hebben als wij!

Ook op ons team van toppers zijn wij zo trots als een pauw!
Bedankt lieve vrijwilligers Marissa Nieuweboer, Marit, Dorien & Noortje Hoogcarspel (dochters van Norma) en Emily Hoonhout (tante van Mila) en medewerkers Petra Hofman en Gerda Mak (Restaurant), Astrid Kroone (Centraal Bureau), Ankie Plak (locatie Kloet), Sylvia Schuitemaker (locatie Kwartellaan), Karin Ruysink, Diana Scheltens - Griffioen en Kim Weel (locatie Roerdomp) voor jullie helpende (horeca) handen! Zonder jullie was het ons niet gelukt om er zo’n fijn feest van te maken.

Dank uiteraard ook aan vrijwilligers Ans Zonneveld en Jet Vos dat jullie veel mooie momenten tijdens jullie eigen feestavonden als vrijwilligers voor ons hebben vastgelegd op beeld. Wij genieten nog even na!

Bekijk onze socials voor bijzondere beelden vol feestvreugde!


Meer informatie?

Wil je meer weten over VrijwilligersNH? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.