;
;
;

Vrijwilligersmarkt: goede gesprekken en een gezellig samenzijn

De Vrijwilligersmarkt afgelopen zaterdag 15 april was een succes!

Onze collega Wanda stond paraat van 10.00 - 13.00 uur om de bezoekers meer te vertellen over vrijwilligerswerk binnen WilgaerdenLeekerweideGroep.

Samen met anderen organisaties - zoals Leviaan, waar onze collega Aida de Coördinator Vrijwilligers is - werd er op locatie Vredehof enthousiast gesproken over de verschillende vormen van vrijwilligerswerk. De keuze is reuze(leuk)! Goede gesprekken en een gezellig samenzijn op deze goed georganiseerde Vrijwilligersmarkt. Maar liefst 150 bezoekers toonden belangstelling in het leveren van een bijzondere bijdrage. 

"Met slechts een uurtje per week of eens per maand kun jij al een bijzonder groot verschil maken en een ander een goed gevoel geven. En een goed gevoel geven, geeft een goed gevoel!"
- Wanda Schinkel

Wees welkom
Kwam deze dag je nou net niet goed uit, maar maak je met liefde op een ander moment tijd vrij om kennis te komen maken? Laat het ons weten, wij ontmoeten je graag in het betekenisvol willen zijn voor een ander. Samen gaan we graag op zoek naar een mooie match voor vrijwilligerswerk dat past bij jou en jouw leven.

Maak contact, contact maakt... het leven van onze cliënten leuker!
T: 0229 - 576416
E: info@vrijwilligersnh.nl

 

Vrijwilligerswerk: samen sterk!

Meer informatie?

Wil je meer weten over VrijwilligersNH? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.