Wat kun jij voor onze clienten betekenen?

Deze bijzondere situatie laat niemand onberoerd. Iedereen begrijpt waarom maar toch komt-ie bij onze cliënten en naasten flink aan. En ook al zijn al onze collega's kanjers van professionals, dat te zien raakt ook hen emotioneel.

De lieve, leuke, mooie en ontroerende initiatieven buitelen over elkaar heen. Fijn dat u zo meeleeft en begrip heeft.

Op deze manier hebben we een plek waar je meteen kunt zien wat jij kunt betekenen voor onze cliënten.

 

* Stuur een kaartje *

Het coronavirus zorgt ervoor dat kwetsbare mensen en ouderen nog meer in een isolement terechtkomen. Wij vinden het belangrijk dat zij niet vergeten worden. Helpen jullie mee om de brievenbussen te vullen door ook een kaartje te sturen? Vind hier alle informatie.

 

* Penvriend(in) *

En dan ineens mis je zoveel persoonlijk contact en is het zo moeilijk uitleggen waarom. Wil jij de cliënten met een schrijf, mail of bel contact heel blij maken? Vind hier alle informatie.

 

* Waslijn "Mijn hart voor de zorg"

Doe jij ook mee om onze locaties te versieren met jouw hart voor de zorg? Vind hier alle informatie.

(N.a.v. de oproep "Mijn hart voor de zorg" waarin de verenigingen van artsen, verloskundigen, tandartsen en fysiotherapeuten gezamenlijk Nederlanders oproepen om een wit shirt met een hart achter de ramen te hangen)

 

* Dansen, zingen, muziek, theater of een ander creatief talent *

Afleiding in deze tijd is ontzettend belangrijk als je afgesloten bent van de buitenwereld. Hoe lief en zorgzaam de begeleiding ook is, het hebben van geen persoonlijk contact, het ondernemen van activiteiten en contact met de buitenwereld is heftig.

Wil jij ons hierbij ondersteunen? Neem dan contact op via E: info@vrijwilligersnh.nl of via T: 0229-576416

 

* Oude apparaten en CD's *

En van onze dagbestedingslocaties werkt met de clienten met oude apparaten en CD's onder de noemer "Tech Art". Heeft u oude apparaten of CD's die zij mogen gebruiken? Geef deze dan af bij het Centraal bureau, Maelsonstraat 10 in hoorn. Ook kunnen wij het voor u ophalen. Laat dit dan weten via info@vrijwilligersnh.nl

 

* Spelletjes, oude tijdschriften en knutselmateriaal *

Voor alle locaties kunnen wij gezelschapsspelletjes (compleet), oude tijdschriften en knutselmateriaal heel goed gebruiken. Ook opgeruimd en deze spullen graag aan ons schenken? Geef deze dan af bij het Centraal bureau, Maelsonstraat 10 in hoorn. Ook kunnen wij het voor u ophalen. Laat dit dan weten via info@vrijwilligersnh.nl

 

 

 

 

 

Meer informatie?

Wil je meer weten over VrijwilligersNH? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.