;
;
;

Wensteam vervult grootste wens van 100-jarige mevr. De Wit: een bezoekje brengen aan het strand

Kijk mevrouw De Wit eens stralen! In april is ze 100 jaar geworden en had als grote wens om naar het strand te gaan. Kleindochter Ingrid en het Wensteam van VrijwilligersNH hadden de eer om deze wens met haar te mogen vervullen.

Mevrouw woont in een aanleunwoning van locatie Westerhof en krijgt ondersteuning van WilgaerdenLeekerweideGroep. Daar maakte ze bij de zorg bekend dat dit haar grootste wens was. Haar kleindochter Ingrid Kastelein had ter ere van haar honderdste verjaardag een mooi feest georganiseerd, waar dit cadeau werd aangeboden door de het Wensteam van VrijwilligersNH. Ingrid werd door haar oma uitgekozen om ook mee te gaan met deze bijzondere buitenbeleving.
“Ik voelde me vereerd dat ik mee mocht en vond het heel mooi om mijn oma zo blij te zien.”

Woensdag 15 juni was het zover; samen met een vrijwilliger van het Wensteam vertrokken mevrouw De Wit en Ingrid om 10.00 uur richting Hargen aan Zee. Daar stond speciale strandstoel JUTTER al op mevrouw te wachten. Na thee met appeltaart bij strandpaviljoen Hargen begon de stralende strandwandeling.
“We reden met dikke rolstoelbanden over het zand en af en toe zelfs door het water. Vooral de wind door de haren en het geluid van de golven vond ze fantastisch. Ze had niet gedacht dat het strand zo ver weg was, het was toch ruim een uur rijden. Maar het was het meer dan waard. Ze heeft echt genoten! We hebben schelpjes gezocht als aandenken. Na een afsluiting met een heerlijk lunch - een broodje kroket, waar mijn oma nog altijd erg van kan genieten - gingen we samen moe maar voldaan weer terug naar Enkhuizen.”
 
Een bijzondere en dankbare dag met een lach, dankzij de bijzondere bijdrage van het Wensteam en kleindochter Ingrid.

 

 

Meer informatie?

Wil je meer weten over VrijwilligersNH? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.