;
;
;

Doe een wens

Dienst gecoördineerd vanuit VrijwilligersNH. Uitgevoerd door onze vrijwilligers van het Wensteam.

Kleine wensen

Onze kwetsbare cliënten hebben wensen die zij graag willen vervullen. Zij hebben hulp nodig om deze wens in vervulling te laten gaan. Hierbij kun je denken aan een strandbezoekje, een reis met de trein, een dierbare bezoeken of terugkeren naar je geboortedorp.

Wensteam

Ons wensteam laat mooie en kleine wensen graag in vervulling gaan. Samen met het wensteam wordt de wens besproken. Daarna nemen we contact op met de vrijwilliger die verbonden is aan het wensteam. De vrijwilliger gaat de wens samen met de cliënt vervullen. Een bijzondere en dankbare dag die ingepland wordt op een moment dat het voor de cliënt en vrijwilliger uitkomt. 

Aanmelden

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden voor het wensteam. Samen bespreken we bij welke doelgroep en wensen de vrijwilliger graag betrokken wil zijn. Bedrijven kunnen het wensteam sponsoren. Verschillende cliënten hebben helaas geen budget voor hun wens. Als bedrijf kun je één of meerdere wensen sponsoren. Samen met het wensteam bespreken we de mogelijkheden.

 

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over dit project of aanmelden als samenwerkingspartner? Vul dan onderstaand formulier in.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over VrijwilligersNH of vrijwilligerswerk? Bekijk dan onze veelgestelde vragen met bijhorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.