;
;
;

Anouk heeft Stefano leren kennen op de Makerij in Hoorn. Zij was daar en ontmoette Stefano. Ze hadden direct heel leuk contact. Thuis vertelde Anouk over haar ontmoeting met Stefano. Samen met haar moeder en zusje besloot ze enige tijd later om een bezoekvriendschap aan te gaan. In gesprek met VrijwilligersNH vroegen ze voorzichtig naar Stefano. De match was snel gemaakt, Stefano was dolblij toen hij hoorde dat Anouk zijn bezoekvriendin wilde worden. Sinds 2018 spreken ze regelmatig af, ongeveer één keer per drie of vier weken.

Samen naar de Schouwburg

Stefano kijkt als voetbalfan bij de voetbalclub Always Forward van Anouk haar zusje, ze koken of bakken samen, doen een spelletje of gaan op stap. Stefano houdt ook heel erg van muziek. Hij zou graag met Anouk naar de Schouwburg willen, naar een optreden van bijvoorbeeld de 3J's of Ilse de Lange. Dat gaat vast wel lukken. Schouwburg het Park biedt speciaal voor vrijwilligers van VrijwilligersNH voorstellingen aan met korting.

Lijkt het je ook leuk om als vrijwilliger met een cliënt van Wilgaerden, LeekerweideGroep of de Baanbreker naar de Schouwburg te gaan? Neem dan contact op met info@vrijwilligersnh.nl of kijk op onze website. 

Meld je aan als vrijwilliger

Wil jij vrijwilliger worden bij VrijwilligersNH? Klik dan op onderstaande knop en meld je aan.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over VrijwilligersNH of vrijwilligerswerk? Bekijk dan onze veelgestelde vragen met bijhorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over VrijwilligersNH? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.