Foto-expositie

Verschillende cliënten van LeekerweideGroep gaan maandelijks met twee vrijwilligers foto’s maken van verschillende onderwerpen. Deze fotoclub wordt gecoördineerd door VrijetijdsbestedingNH. In 2019 en 2020 werkt de fotoclub aan een speciale foto expositie in opdracht van VrijwilligersNH.

Bijzonder mooie vriendschappen

Zij fotograferen 20 bijzondere vriendschappen bij LeekerweideGroep en bij Wilgaerden. Vriendschappen die bestaan uit een cliënt en een vrijwilliger. De mensen en persoonlijke verhalen achter deze vriendschappen worden in beeld gebracht door de fotoclub. Deze 20 foto’s vormen een expositie die medio juli 2020 geopend wordt door directeur Jan Piet Konijn van de Toekomstgroep.

Sponsoren

De Toekomstgroep is de hoofdsponsor van de expositie. De expositie zal op verschillende locaties in Noord-Holland te zien zijn. Denk hierbij aan bedrijven, gemeenten, bibliotheken, zorg- en welzijnsinstellingen, wijkcentra en dorpshuizen. Heb jij interesse om deze bijzondere foto expositie te sponsoren voor een klein bedrag? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen jou alle informatie geven die je graag wilt ontvangen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over dit project of aanmelden als samenwerkingspartner? Vul dan onderstaand formulier in.