;
;
;

Diensten en projecten

VrijwilligersNH heeft verschillende diensten en projecten.

Diensten en projecten vanuit VrijwilligersNH en mooie samenwerkingen die met andere organisaties, gemeenten en bedrijven opgezet worden.

BurenHulp i.s.m. woningstichting Intermaris in Hoorn, Purmerend en Monnickendam

VrijwilligersNH ondersteunt in het werven, matchen, registreren en behoud van de vrijwilligers.

 

 

Vrijwilligers Warm Afscheid

De Vrijwilligers Warm Afscheid bieden hulp en liefdevolle ondersteuning in een moeilijke periode: de laatste levensfase.

Zelfstandig leren reizen

Dienst gecoördineerd vanuit VrijwilligersNH. Onze vrijwilligers zorgen voor een veilige manier van reizen voor de cliënten. Dit kan gaan om een traject van lopen, fietsen of het openbaar vervoer naar bijv. werk, familie of sport.

Formulierenbrigade

Dienst gecoördineerd vanuit VrijwilligersNH. Onze vrijwilligers van de Formulierenbrigade helpen u graag verder tijdens de spreekuren op verschillende locaties.
   

    

   

   

   

Tuinploeg

Dienst gecoördineerd vanuit VrijwilligersNH. Vrijwilligers gaan met de bus en tuingereedschap op pad om de tuinen weer in bloei te zetten, zodat de cliënt weer kan genieten van zijn of haar tuin. 

Leescafé

Dienst gecoördineerd vanuit WilgaerdenLeekerweideGroep. VrijwilligersNH ondersteunt in het werven, matchen, registreren en behoud van de vrijwilligers.

Samen lezen

Dienst gecoördineerd vanuit VrijwilligersNH in samenwerking met Bibliotheek Hoorn en de West-friese Bibliotheken. Onze vrijwilligers ondersteunen cliënten met taal en leesactiviteiten waarbij plezier en ontmoetingen voor onze cliënten centraal staat.

Foto-expositie 'Bijzondere vriendschappen'

Wees welkom vanaf 24 september om de foto-expositie 'Bijzondere vriendschappen' te bewonderen in Bibliotheek Hoogkarspel.

"Maak middels de foto's en verhalen kennis met bijzondere cliënten en vrijwilligers binnen WilgaerdenLeekerweideGroep."

Zorg voor elkaar: cliënten in verbinding

Het project ‘Zorg voor elkaar’ draagt bij aan de onderlinge verbinding, meer begrip voor elkaar en afname van eenzaamheid binnen WilgaerdenLeekerweideGroep.

"Het verbinden van doelgroepen middels vrijwilligerswerk: samen sterk!"

Vertaalteam/Vertalers

Dienst gecoördineerd vanuit VrijwilligersNH. Onze vrijwilligers ondersteunen daar waar nodig als de taal een probleem is.