Diensten en projecten

VrijwilligersNH heeft verschillende diensten en projecten.

Diensten en projecten vanuit VrijwilligersNH en mooie samenwerkingen die met andere organisaties, gemeenten en bedrijven opgezet worden.

Doe een wens

Dienst gecoördineerd vanuit VrijwilligersNH. Uitgevoerd door onze vrijwilligers van het Wensteam.

Formulierenbrigade

Dienst gecoördineerd vanuit VrijwilligersNH. Onze vrijwilligers van de formulierenbrigade helpen u graag verder tijdens de spreekuren.    

      

   

Leescafé

Dienst gecoördineerd vanuit WilgaerdenLeekerweideGroep. VrijwilligersNH ondersteunt in het werven, matchen, registreren en behoud van de vrijwilligers.

Samen lezen

Dienst gecoördineerd vanuit VrijwilligersNH in samenwerking met Bibliotheek Hoorn en de West-friese Bibliotheken. Onze vrijwilligers ondersteunen cliënten met taal en leesactiviteiten waarbij plezier en ontmoetingen voor onze cliënten centraal staat.

Tuinploeg

Dienst gecoördineerd vanuit VrijwilligersNH. Vrijwilligers gaan met de bus en tuingereedschap op pad om de tuinen weer in bloei te zetten, zodat de cliënt weer kan genieten van zijn of haar tuin. 

Vertaalteam/Vertalers

Dienst gecoördineerd vanuit VrijwilligersNH. Onze vrijwilligers ondersteunen daar waar nodig als de taal een probleem is.

Workshop sociaal netwerkbord

Dienst gecoördineerd vanuit VrijwilligersNH. Alle medewerkers van WilgaerdenLeekerweideGroep kunnen deze workshop aanvragen voor de eigen locatie om het netwerk van de cliënten in kaart te brengen.

Zelfstandig leren reizen

Dienst gecoördineerd vanuit VrijwilligersNH. Onze vrijwilligers zorgen voor een veilige manier van reizen voor de cliënten. Dit kan gaan om een traject van lopen, fietsen of het openbaar vervoer naar bijv. werk, familie of sport.

BurenHulp i.s.m. woningstichting Intermaris in Hoorn, Purmerend en Monnickendam

VrijwilligersNH ondersteunt in het werven, matchen, registreren en behoud van de vrijwilligers.

 

 

Foto-expositie Bijzondere vriendschappen

Project gecoordineerd vanuit VrijwilligersNH. I.s.m. de fotoclub van VrijetijdsbestedingNH zijn er 20 prachtige foto's gemaakt in het thema "Bijzondere vriendschappen".