;
;
;
;

Van jong tot oud

Jongeren

VrijwilligersNH werkt samen met verschillende onderwijsinstellingen in Noord-Holland. Je bent van harte welkom om ervaring op te doen door middel van vrijwilligerswerk. De geleerde theorie vanuit je opleiding kun je in de praktijk toepassen op een ongedwongen manier, in je eigen tempo en op een moment dat jou goed uitkomt. Ook als je graag vrijwilligerswerk wilt doen omdat je in je vrije tijd graag sociaal bezig bent, zijn er veel mogelijkheden.

Re-integratie

Ben je via een re-integratie traject op zoek naar een passende leer-/ervaringsplaats binnen zorg en welzijn? Neem dan zeker contact op met VrijwilligersNH. We bieden jou een passende activiteit waarbij je goed begeleid wordt. We zorgen voor een vrijwilligersovereenkomst, getuigschrift, aanbeveling en vullen de formulieren van officiële instanties (zoals het UWV) voor je in.

Omscholing

Heb je het niet naar je zin op je huidige werk en denk je erover om iets heel anders te gaan doen? Bij VrijwilligersNH kun je binnen zorg en welzijn oriëntatie-vrijwilligerswerk doen van minimaal zes maanden. De frequentie, tijden en invulling bespreek je in een persoonlijk gesprek. Na afloop kunnen we een getuigschrift en aanbeveling voor je maken. Deze ervaring is heel nuttig en fijn voor jezelf, maar ook interessant voor de organisatie waar je gaat solliciteren.

Vrijwilligerswerk combineren met je privéleven

Vrijwilligerswerk kun je goed combineren met je privéleven. Je kunt aangeven dat je flexibel inzetbaar bent, of een vast moment per twee maanden, per maand of per week. Je kunt vrijwilligerswerk doen dicht bij jou in de omgeving of een cliënt bij jou thuis ontvangen. Dit is ook goed te combineren met een gezin. In een persoonlijk gesprek kun je je wensen kenbaar maken en bespreken we de mogelijkheden.

Meld je aan als vrijwilliger

Wil jij vrijwilliger worden bij VrijwilligersNH? Klik dan op onderstaande knop en meld je aan.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over VrijwilligersNH of vrijwilligerswerk? Bekijk dan onze veelgestelde vragen met bijhorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over VrijwilligersNH? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.