;
;
;

Kennismaken

Kennismakingsgesprek

Als je interesse hebt om vrijwilliger te worden, gaan we eerst met elkaar in gesprek. We kijken naar de aanvragen en naar jouw wensen en talenten. We proberen een mooie match te maken en leggen deze vast in een vrijwilligersovereenkomst. Ook wordt een gratis VOG aangevraagd.

Proefdraaien

Na de kennismaking op de locatie of met de cliënt ga je eerst twee of drie keer proefdraaien. Na de afgesproken proefperiode heb je een gesprek met jouw contactpersoon en bespreek je samen of de verwachtingen zijn uitgekomen. Is het een goede match, dan zetten we hem voort. Is het toch niet de beste match, dan gaan we samen op zoek naar een andere passende activiteit. 

Jaarlijks evaluatiegesprek

Jaarlijks wordt het vrijwilligerswerk geëvalueerd samen met jouw contactpersoon. Jullie bespreken hoe het vrijwilligerswerk bevalt, of er inhoudelijk veranderingen zijn, of je wilt veranderen van activiteit of juist uitbreiden. Zijn er tussendoor vragen dan kun je natuurlijk altijd een gesprekje plannen.

Meld je aan als vrijwilliger

Wil jij vrijwilliger worden bij VrijwilligersNH? Klik dan op onderstaande knop en meld je aan.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over VrijwilligersNH of vrijwilligerswerk? Bekijk dan onze veelgestelde vragen met bijhorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over VrijwilligersNH? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.