;
;
;

Voor scholieren en studenten

Praktijkervaring opdoen binnen zorg en welzijn

Wil je in de praktijk ervaren hoe het werken met de kwetsbare burger binnen zorg en welzijn is? VrijwilligersNH heeft veel mogelijkheden voor jou. Je kunt werken met kinderen, jongeren en ouderen met verschillende beperkingen en achtergronden. Je doet ervaring op met vaak onbekende doelgroepen en maatschappelijke kwesties.

Volg je een mbo, hbo of academische opleiding? Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk voor je maatschappelijke stage? Of wil je graag naast je opleiding vrijwilligerswerk doen? Neem dan contact met ons op zodat we de juiste match voor je kunnen maken.

Studiepunten en uitbreiding van je cv

Veel mbo- en hbo-opleidingen willen graag dat je tijdens of naast je opleiding ervaring krijgt met het werken binnen zorg en welzijn. VrijwilligersNH kan zorgen voor verschillende ervaringsplaatsen in de vorm van vrijwilligerswerk. Jouw vrijwilligerswerk kun je gebruiken voor het behalen van studiepunten en zorgt voor uitbreiding van je cv. Daarnaast kunnen we voor jou een aanbeveling, referentie en getuigschrift verzorgen.

Houd er rekening mee dat je minimaal een half jaar beschikbaar bent voor vrijwilligerswerk, minimaal één keer per week. Een langere periode en dan maandelijks is ook mogelijk.

Mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden wat betreft vrijwilligerswerk bij WilgaerdenLeekerweideGroep. Hierbij kun je kiezen voor persoonlijke begeleiding aan één cliënt of vrijwilligerswerk bij dagbesteding, centrale activiteiten, bij clubs, evenementen of bij de logeeropvang en naschoolse opvang met kinderen met een beperking.
De vacatures vind je op onze website en inhoudelijk bespreken we de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek.

We nemen na je aanmelding contact met je op voor een persoonlijk gesprek. Je kunt ons altijd bellen als je nog vragen hebt over de inhoud of mogelijkheden van vrijwilligerswerk bij VrijwilligersNH.

Meld je aan als vrijwilliger

Wil jij vrijwilliger worden bij VrijwilligersNH? Klik dan op onderstaande knop en meld je aan.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over VrijwilligersNH of vrijwilligerswerk? Bekijk dan onze veelgestelde vragen met bijhorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over VrijwilligersNH? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.