Nieuws

Afgelopen vrijdag 16 september kwamen we bijeen met de vier gemeenten waarin de Formulierenbrigade actief is. Hierbij evalueerden we over deze ondersteunende dienst: wat gaat er goed en wat kan er nog beter.

"De bezoekersaantallen en de reacties op de geboden hulp en uitleg bij formulierenvragen zijn zeer positief. Men voelt zich gehoord en geholpen; daar doen we het voor!"

VrijwilligersNH
Lees verder

Hulp nodig bij het aanvragen van toeslagen, zoals de eenmalige energietoeslag? Kom naar het spreekuur van de Formulierenbrigade!

Wij spraken een van de behulpzame Formulierenbrigade vrijwilligers over deze waardevolle ondersteunende dienst, waarbij gratis hulp en uitleg geboden wordt aan inwoners op inloopspreekuren in de gemeenten Koggenland, Hoorn, Drechterland en Medemblik.


VrijwilligersNH
Lees verder

Maar liefst 90 medewerkers van Abovo Maxlead stapte vrijdag 1 juli in een andere leef- en belevingswereld door een middag als vrijwilligers aan de slag te gaan op verschillende WilgaerdenLeekerweideGroep locaties in Hoorn.

 

VrijwilligersNH
Lees verder

Een geweldig resultaat: cliënten Artie en Manon ontvingen vorige week hun zelfstandig reizen certificaat!

Samen met de vrijwilligers die hieraan hebben bijgedragen zijn wij ontzettend trots dat de eindbestemming van het traject bereikt is.

VrijwilligersNH
Lees verder
1 2 3 4 5 16