;
;
;

Certificaat Zelfstandig Reizen voor cliënten Laura en Gerhard!

Cliënten Laura Dekker & Gerhard van der Meulen hebben het Certificaat Zelfstandig Reizen in handen! Fietscoaches Jan Vrugt en Klaas de Snaaijer reikten deze overwinningen op papier met trots uit.

Zelfstandig leren reizen op de fiets

Laura woont op locatie De Boogerd te Wognum. Vanaf haar huis wilde ze graag zelfstandig op de fiets naar haar werkplek bij WerkSaam in Hoorn. Jan Vrugt hielp haar het rondje zelfstandig en veilig te leren en durven fietsen. Deze overwinning doet Laura goed. Ze reist namelijk veel liever met de fiets dan met de bus. Samen met haar ouders is zij Jan ontzettend dankbaar voor zijn geboden hulp.

Gerhard woont op de Kwartellaan in Enkhuizen. Gezien de bus vaak niet op tijd rijdt, is ook hij ontzettend blij dat hij nu lekker zelfstandig op de fiets naar zijn werk kan. Klaas ging samen met hem het zelfstandig leren fietsen traject aan, met een mooi eindresultaat: een certificaat én een goed gevoel door dit behaalde doel!

Wij wensen jullie heel veel fijne en veilige fietskilometers!Ondersteunende dienst
De begeleiding die geboden wordt door vrijwilligers bij deze ondersteunende dienst van VrijwilligersNH is ontzettend waardevol. We willen onze deskundige coaches Jan en Klaas dan ook bedanken dat zij dit fietsavontuur wederom zijn aangegaan en hiermee cliënten stap voor stap een stukje extra vrijheid en daardoor heel veel blijheid hebben gegeven.

Meer informatie?

Wil je meer weten over VrijwilligersNH? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.