Wat bieden wij jou?

Een fijne werkomgeving en leuke collega’s. Als vrijwilliger heb je de mogelijkheid om te leren, is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, ontmoet je nieuwe mensen en word je gewaardeerd. Tijdens je vrijwilligerswerk ben je verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen en daarnaast hebben wij een mooi attentiebeleid.

  • Een vast aanspreekpunt: Elke vrijwilliger heeft een vast aanspreekpunt op de locatie, die wij aandachtsfunctionaris noemen. Zo blijft het contact persoonlijk en kun je altijd bij iemand terecht;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Je kunt deelnemen aan onze jaarlijkse inspiratiedag waar je leerzame workshops kunt volgen en het informatieplein kunt bezoeken. Daarnaast is er cursusaanbod naar behoefte en kun je thuis e-learning modules volgen.
  • Bijeenkomsten en vrijwilligersfeest: Elk jaar worden leuke bijeenkomsten en een gezellig vrijwilligersfeest georganiseerd. En het allerbelangrijkste: hele blije cliënten die jouw hulp, begeleiding en aandacht enorm waarderen!
  • Reiskostenvergoeding: Je ontvangt reiskostenvergoeding;
  • Attenties: In december ontvang je een mooi kerstpakket!

Meld je aan als vrijwilliger

Wil jij vrijwilliger worden bij VrijwilligersNH? Klik dan op onderstaande knop en meld je aan.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over VrijwilligersNH of vrijwilligerswerk? Bekijk dan onze veelgestelde vragen met bijhorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over VrijwilligersNH? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.