Nieuws

Wat hebben wij samen met de 49 deelnemende gezinnen, onze vrolijke vrijwilligers en DJ Wesley ontzettend genoten van de zeer geslaagde Paaspuzzeltocht op 2e Paasdag!

Een prachtige route van 20 km met onderweg leuke activiteiten voor jong&oud.

VrijwilligersNH
Lees verder
Om onze vrijwilligers te bedanken, trakteerden wij afgelopen zaterdag op een dag vol inspiratie op de Makerij.

Workshops, informatiestands, een lekkere lunch en een gezellig samenzijn; wat hebben wij genoten van de blije gezichten en het uiteenlopende aanbod dat wij onze vrijwilligers dankzij de inzet van deskundige trainers konden bieden.
 

 

VrijwilligersNH
Lees verder

Artie, bewoner van locatie Nieuwland, wil graag zelfstandig leren reizen van Hoorn naar haar tante en vriend in Amsterdam. Normaliter pakt ze de fiets, maar nu komt het OV eraan te pas. Hier komt nogal wat bij kijken. Vrijwilliger Klaas de Snaijer heeft al heel wat cliënten op weg geholpen en helpt Artie hier graag bij als OV coach.

VrijwilligersNH
Lees verder

Ze zorgen voor die extra aandacht, voor die lach op het gezicht van onze bewoners: onze vrijwilligers. Maar liefst 14 vrijwilligers hebben in 2021 of 2022 hun jubileum bereikt. Negen enthousiastelingen dragen al 25 jaar bij op bijzondere en betekenisvolle manier. En 5 loyale vrijwilligers zelfs al 40 jaar!

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder
1 2 3 4 5 16