Nieuws

Hulp nodig bij het aanvragen van toeslagen, zoals de eenmalige energietoeslag? Kom naar het spreekuur van de Formulierenbrigade!

Wij spraken een van de behulpzame Formulierenbrigade vrijwilligers over deze waardevolle ondersteunende dienst, waarbij gratis hulp en uitleg geboden wordt aan inwoners op inloopspreekuren in de gemeenten Koggenland, Hoorn, Drechterland en Medemblik.


VrijwilligersNH
Lees verder

Maar liefst 90 medewerkers van Abovo Maxlead stapte vrijdag 1 juli in een andere leef- en belevingswereld door een middag als vrijwilligers aan de slag te gaan op verschillende WilgaerdenLeekerweideGroep locaties in Hoorn.

 

VrijwilligersNH
Lees verder

Een geweldig resultaat: cliënten Artie en Manon ontvingen vorige week hun zelfstandig reizen certificaat!

Samen met de vrijwilligers die hieraan hebben bijgedragen zijn wij ontzettend trots dat de eindbestemming van het traject bereikt is.

VrijwilligersNH
Lees verder

De vrijwilligers van de Formulierenbrigade hebben in het 1e kwartaal van 2022 gratis hulp en advies geboden aan 234 mensen. Niet alleen bij het invullen van (digitale) formulieren, het aanvragen van hulp of toeslagen of het indienen van declaraties. Ook hulp bij de eenvoudige belastingaangifte kwam voor maar liefst 56 bezoekers als geroepen.

VrijwilligersNH
Lees verder

Annette Fijn van Draat en Renata Fideli zijn door de Raad van Toezicht van WLGroep benoemd tot de nieuwe Raad van Bestuur. Zij treden respectievelijk per 1 juni en 1 juli 2022 aan. Ze volgen daarbij John Kauffeld op, die interim de WLGroep met Peter Hoppener heeft bestuurd.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder
1 2 3 4 5 16