;
;
;

Koninklijke onderscheiding voor vrijwilligers van WilgaerdenLeekerweideGroep

Vandaag hebben maar liefst drie vrijwilligers een Koninklijk lintje ontvangen. En dat is dik verdiend en laat nog maar eens zien hoe belangrijk en zeer gewaardeerd hun werk voor onze cliënten en bewoners is. 

Als WilgaerdenLeekerweideGroep zijn wij ontzettend trots op alle ruim 1.350 vrijwilligers die zich dag in dag uit inzetten voor onze cliënten en bewoners. Zij maken het verschil!

Vandaag hebben drie van onze vrijwilligers een Koninklijke onderscheiding ontvangen vanwege hun onvoorwaardelijke inzet en toewijding aan vrijwilligerswerk voor onze cliënten en bewoners. In de Oosterkerk te Hoorn werden Elly Smit-Spil, Han Evers en Marianne Starke-Hulst geridderd met een lintje door burgemeester Jan Nieuwenberg van de gemeente Hoorn.

Elly Smit-Spil is drie jaar actief als vrijwilliger bij WilgaerdenLeekerweideGroep. Ze doet veel voor onze cliënten. Zo helpt ze bij de Bewegen op Muziek Club in Wognum, helpt ze bij evenementen en is ze groepsvrijwilliger op de dagbesteding van de Makerij Bakkerij en maakt ze taartjes met de cliënten. Zowel cliënten als medewerkers zijn erg blij met Elly. 

Han Evers is sinds 1978 al bezig met vrijwilligerswerk. Hij is begonnen bij de Engelbewaarders en heeft 16 jaar geleden het Inloophuis opgericht. Verder is hij al jaren penningmeester bij het Carillion Hoorn. Hij is altijd al betrokken geweest bij kwetsbare ouderen en is inmiddels al 12 jaar vrijwilliger op locatie Westerhaven waar hij altijd klaarstaat voor een praatje en/of een wandeling. 

Marianne Starke-Hulst doet veel voor de Lutherse gemeente Amsterdam. Ze is al 17 jaar vrijwilliger bij de dagbesteding van locatie Westerhaven. Hier komt ze iedere vrijdag met liefde en veel plezier. Marianne is erg sociaal en de bewoners zijn dol op de mooie verhalen die ze kan vertellen. Marianne wordt zeer gewaardeerd door de bewoners en medewerkers van Westerhaven. 


 

Meer informatie?

Wil je meer weten over VrijwilligersNH? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.