;
;
;

Feestelijk 100e seniorendiner Obdam in De Horstenburgh

Elke derde woensdag van de maand komen senioren uit Obdam naar het restaurant van woonzorgcentrum De Horstenburgh van WilgaerdenLeekerweideGroep (WLGroep) voor het seniorendiner. Woensdag 17 mei gebeurde dit voor de 100e keer. Tijd voor een feestje dus. In plaats van twee kregen de gasten drie gangen geserveerd, bij de koffie was er nog iets lekkers én de burgemeester van Koggenland Monique Bonsen-Lemmers was aanwezig. Ter ere van het jubileum werden zorgmedewerkers en cliënten van De Horstenburgh getrakteerd op heerlijke bonbons.

 

 

Het seniorendiner voor gemiddeld 45 gasten – variërend van begin 70 tot wel in de 90 jaar – wordt al sinds oktober 2011 georganiseerd door een groep enthousiaste en actieve vrijwilligers. Het gaat om een gezellig samenzijn voor dorpsgenoten onder het genot van een heerlijke maaltijd. Eten en ontmoeten! Sommige gasten komen al vanaf het begin.

 

Met onze ouderen- en gehandicaptenzorg voelen wij ons als WLGroep verbonden met de inwoners van West-Friesland. Het voorkomen van eenzaamheid onder ouderen is ook onze zorg. Daarom stellen wij al ruim 10 jaar met veel plezier het restaurant en de keuken van ons woonzorgcentrum De Horstenburgh beschikbaar voor de seniorendiners. Onze koks bedenken tevens het menu, doen de boodschappen, bereiden de maaltijden en serveren deze samen met de vrijwilligers uit.

Meer informatie?

Wil je meer weten over VrijwilligersNH? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.