;
;
;

Joke heeft jarenlang in het onderwijs gewerkt en werd (toen zij vervroegd met pensioen ging) vrijwilligster in de Wilgenhof omdat haar ouders hier woonden. Joke begeleid het koffie uurtje op vrijdag, doet de gymactiviteiten en zingt op dinsdag. Zij krijgt veel waardering vanuit de cliënten. Reden temeer om hier, ondanks dat haar ouders overleden zijn en ze uit Hoogkarspel komt, aan te blijven als vrijwilligster!

Ina haar moeder woont in de Wilgenhof en daardoor is Ina 5 jaar terug als vrijwilligster aan de slag gegaan. Ze komt uit een muzikale familie en is daarom actief als organist tijdens de kerkdienst. Daarnaast is ze samen met Joke betrokken bij de gym. En is het te warm om te gymmen, dan maken ze samen muziek. Ina heeft zelf in de zorg gewerkt en heeft daardoor veel affiniteit met de cliënten. Het is geweldig om te zien dat de groep cliënten begeleid worden door Ina op het orgel, het mondharmonica spel van haar moeder en de zang van Joke.

Met elkaar weten ze er een leuke sfeer van te maken daar in de Wilgenhof!

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over VrijwilligersNH of vrijwilligerswerk? Bekijk dan onze veelgestelde vragen met bijhorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.