;
;

Voor chefkok hoef je niet in de wieg gelegd te zijn. Koken kun je leren. Net als gezond eten en goed voor jezelf zorgen. Als Kookvrijwilliger leer je mensen om zelfstandig boodschappen te doen, met een budget om te gaan en gezonde gerechten klaar te maken. En wat is er dan gezelliger dan die heerlijk samen op te eten? Ook kun je koken voor cliënten die helaas niet zelf kunnen leren koken door hun leeftijd of beperking. Ook zij genieten enorm van de bereidingsgeuren, de smaak van vers gekookt eten en de gezelligheid.

Gezelligheid en waardering

Als kookvrijwilliger lever je een waardevolle bijdrage aan de zelfstandigheid van cliënten en creëer je waardevolle eetmomenten. Samen kook je op een appartement of voor een groep cliënten. Vers klaargemaakt eten vinden we allemaal lekker. En de gezelligheid tijdens het koken en de waardering achteraf maken het compleet.

Op de vacaturebank van VrijwilligersNH kun je de vacatures zien. In een persoonlijk gesprek kun jij je wensen aangeven en bespreken we de mogelijkheden.

Meld je aan als vrijwilliger

Wil jij vrijwilliger worden bij VrijwilligersNH? Klik dan op onderstaande knop en meld je aan.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over VrijwilligersNH of vrijwilligerswerk? Bekijk dan onze veelgestelde vragen met bijhorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over VrijwilligersNH? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.