;
;
;

Tuintjes van cliënten onderhouden

Een grote groep cliënten kan prima zelfstandig wonen met ambulante begeleiding. Het onderhouden van hun eigen tuin kan lastig of soms zelfs te moeilijk zijn. Ze ontvangen graag hulp van de tuinploeg.

Samen met een andere vrijwilliger en een cliënt van LeekerweideGroep ga je met de bus en tuingereedschap op pad om deze tuinen weer in bloei te zetten, zodat de cliënt weer kan genieten van zijn of haar tuin. Het gaat om licht tuinwerk, zoals snoeien, maaien en schoffelen. De cliënten zijn je enorm dankbaar!

Sponsoren 

Tuincentra en hoveniersbedrijven sponsoren af en toe planten, gereedschap of mankracht om te helpen bij het tuinieren en de cliënten te voorzien van gezellige bloeiende planten. In 2018 heeft VrijwilligersNH hulp ontvangen van de Hovenier Helpt, een initiatief van Tuinkeur. Hoveniersbedrijf Peter Mul heeft ons kosteloos geholpen met het opknappen van een verwilderde tuin. Fantastisch! Wil jij dit mooie initiatief ook sponsoren, neem dan contact met ons op.

Meld je aan als vrijwilliger

Wil jij vrijwilliger worden bij VrijwilligersNH? Klik dan op onderstaande knop en meld je aan.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over VrijwilligersNH of vrijwilligerswerk? Bekijk dan onze veelgestelde vragen met bijhorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over VrijwilligersNH? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.