;
;
;

Het Leescafé

In het Leescafé in Bibliotheek Hoorn werken mensen met een beperking. Ze serveren onder begeleiding van vrijwilligers, voor schappelijke prijzen, een kopje koffie, thee, ontbijt, tosti of een zelfgebakken stukje taart. En dat doen zij met enorm veel plezier! Een groeiende vaste groep klanten waardeert de persoonlijke aandacht, de heerlijke koffie en taart en de uitgebreide leestafel. In de zomer is er een gezellig terras in de binnentuin waar bezoekers gebruik van kunnen maken.

Vrijwilligersgroep

Het Leescafé is elf dagdelen per week geopend. Als vrijwilliger werk je één vast dagdeel per week om cliënten te ondersteunen in het contact met de klant, het maken van thee, koffie of taart en het samen schoonmaken van het café na de dienst.

Het Leescafé heeft een gezellige groep vrijwilligers die goed begeleidt worden en regelmatig overleg hebben. Je bent van harte welkom om deel uit te maken van deze gezellige groep gevarieerde vrijwilligers en cliënten. Komt gezellig een keertje langs voor een kopje koffie of thee!

Meld je aan als vrijwilliger

Wil jij vrijwilliger worden bij VrijwilligersNH? Klik dan op onderstaande knop en meld je aan.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over VrijwilligersNH of vrijwilligerswerk? Bekijk dan onze veelgestelde vragen met bijhorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over VrijwilligersNH? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.