;
;
;

Kleine wensen

Onze kwetsbare cliënten hebben wensen die zij graag willen vervullen. Zij hebben hulp nodig om deze wensen in vervulling te laten gaan. Hierbij kun je denken aan een strandbezoekje, een reis met de trein, een dierbare bezoeken of terugkeren naar je geboorte dorp.

Wensteam

Mooie en kleine wensen laat ons Wensteam graag in vervulling gaan. De cliënt en begeleider bespreken met het Wensteam zijn of haar wens. Als vrijwilliger ben je verbonden aan het Wensteam en nemen we contact met je op over de wens. Past de wens bij jou en vind je het leuk om deze in vervulling te laten gaan? Dan zorgen wij voor de voorbereidingen zodat je de wens van de cliënt in vervulling kan laten gaan. Een bijzondere en dankbare dag die ingepland wordt op een moment dat het jou en de cliënt uitkomt.  

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor het Wensteam. Samen bespreken we bij welke doelgroep en wensen je graag betrokken wilt zijn.

Wensteam sponsoren

Bedrijven kunnen het Wensteam sponseren. Verschillende cliënten hebben helaas geen budget voor hun wens. Samen met het Wensteam bespreken we de mogelijkheden.

Meld je aan als vrijwilliger

Wil jij vrijwilliger worden bij VrijwilligersNH? Klik dan op onderstaande knop en meld je aan.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over VrijwilligersNH of vrijwilligerswerk? Bekijk dan onze veelgestelde vragen met bijhorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over VrijwilligersNH? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.