Nieuws

Op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Dan zetten we met veel plezier onze vrijwilligers in het zonnetje. Dit jaar staat vrijwilliger Tim Aberkrom symbool voor de circa 1.460 vrijwilligers van Wilgaerden én Leekerweide. Tim woont met ondersteuning van Leekerweide in Nibbixwoud.

VrijwilligersNH
Lees verder

We zijn heel trots op onze eigen vrijwilligersapp die 29 februari 2020 tijdens de Inspiratiedag online gaat.

VrijwilligersNH
Lees verder

Maandag 18 november was de laatste vergadering van de Vrijwilligersraad in huidige vorm. Voorzitter Monique Oostendorp en Ted Blokdijk (bestuurslid) namen afscheid van de Vrijwilligersraad.

VrijwilligersNH
Lees verder

Onze vrijwilliger Sander is genomineerd voor de Jonge vrijwilligersprijs 2019 gemeente Hoorn. Wij gunnen hem deze prijs van harte. Stem jij ook op Sander?

VrijwilligersNH
Lees verder

Door jouw stem kan onze Tiny Aker die al 20 jaar enorm actief is bij LeekerweideGroep vrijwilliger van het jaar worden van gemeente Medemblik. Tiny is vrijwilliger bij VrijetijdsbestedingNH en wij gunnen haar deze prijs. Stem je ook?

 

VrijwilligersNH
Lees verder

Door jouw stem kan onze jongste vrijwilliger Puck Markvoort jonge vrijwilliger van het jaar worden van gemeente Medemblik. Puck is vrijwilliger bij Hulfte 4 en wij gunnen haar deze prijs. Stem je ook?

VrijwilligersNH
Lees verder