;
;
;

Nieuws

We vertellen je graag over onze zorg en ondersteuning. Maar ook over hoe leuk het is bij ons te werken of het zorgvak te leren. Maar beter nog dan vertellen: KOM HET ERVAREN!

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Na drie jaar konden wij onze vrijwilligers van Leekerweide eindelijk weer trakteren op een vrijwilligersfeest. Dit keer was het thema 'Trots als een pauw op jou!', omdat wij zo ontzettend trots zijn op de bijzondere bijdragen die zij leveren.

VrijwilligersNH
Lees verder

Eens per twee weken op woensdagmiddag draagt Manja Kramer uit Hoogwoud op bijzondere wijze bij als vrijwilliger op Wilgaerden woonlocatie Weidehof te Spanbroek. Wij spraken haar en bewoner Alie Teuben over de waarde van vrijwilligers(werk) op deze prachtplek.

“Als vrijwilliger ben je echt onderdeel van het team.”

VrijwilligersNH
Lees verder

Afgelopen vrijdag 16 september kwamen we bijeen met de vier gemeenten waarin de Formulierenbrigade actief is. Hierbij evalueerden we over deze ondersteunende dienst: wat gaat er goed en wat kan er nog beter.

"De bezoekersaantallen en de reacties op de geboden hulp en uitleg bij formulierenvragen zijn zeer positief. Men voelt zich gehoord en geholpen; daar doen we het voor!"

VrijwilligersNH
Lees verder

Hulp nodig bij het aanvragen van toeslagen, zoals de eenmalige energietoeslag? Kom naar het spreekuur van de Formulierenbrigade!

Wij spraken een van de behulpzame Formulierenbrigade vrijwilligers over deze waardevolle ondersteunende dienst, waarbij gratis hulp en uitleg geboden wordt aan inwoners op inloopspreekuren in de gemeenten Koggenland, Hoorn, Drechterland en Medemblik.


VrijwilligersNH
Lees verder

Maar liefst 90 medewerkers van Abovo Maxlead stapte vrijdag 1 juli in een andere leef- en belevingswereld door een middag als vrijwilligers aan de slag te gaan op verschillende WilgaerdenLeekerweideGroep locaties in Hoorn.

 

VrijwilligersNH
Lees verder

Een geweldig resultaat: cliënten Artie en Manon ontvingen vorige week hun zelfstandig reizen certificaat!

Samen met de vrijwilligers die hieraan hebben bijgedragen zijn wij ontzettend trots dat de eindbestemming van het traject bereikt is.

VrijwilligersNH
Lees verder

De vrijwilligers van de Formulierenbrigade hebben in het 1e kwartaal van 2022 gratis hulp en advies geboden aan 234 mensen. Niet alleen bij het invullen van (digitale) formulieren, het aanvragen van hulp of toeslagen of het indienen van declaraties. Ook hulp bij de eenvoudige belastingaangifte kwam voor maar liefst 56 bezoekers als geroepen.

VrijwilligersNH
Lees verder

Annette Fijn van Draat en Renata Fideli zijn door de Raad van Toezicht van WLGroep benoemd tot de nieuwe Raad van Bestuur. Zij treden respectievelijk per 1 juni en 1 juli 2022 aan. Ze volgen daarbij John Kauffeld op, die interim de WLGroep met Peter Hoppener heeft bestuurd.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder
1 2 3 4 5 8