Nieuws

Het initiatief BurenHulp van Intermaris wordt beheerd door VrijwilligersNH.

Wij spraken met BurenHulp vrijwilliger Timo van der Zee over zijn ervaring als helper. Eind januari 2021 meldde hij zich bij ons aan en inmiddels heeft hij al gehoor gegeven aan hulpvragen van 12 huurders van Intermaris in Purmerend.

"π€π§ππžπ«πž 𝐦𝐞𝐧𝐬𝐞𝐧 𝐑𝐞π₯𝐩𝐞𝐧 𝐒𝐬 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐦𝐒𝐣 𝐑𝐞𝐭 𝐦𝐨𝐨𝐒𝐬𝐭𝐞 𝐰𝐚𝐭 𝐞𝐫 𝐒𝐬!"

VrijwilligersNH
Lees verder

Op WilgaerdenLeekerweideGroep locatie Weidehof in Spanbroek zetten maar liefst 61 vrijwilliger zich in voor de 36 ouderen die hier woonachtig zijn. Samen creΓ«ren zij geluksmomentjes, wat bijdraagt aan een fijne leefomgeving met zorg voor elkaar.

We spraken aandachtfunctionaris Marjolijn Ooijevaar over het belang van vrijwilligers en de betekenisvolle bijdrage die zij leveren.

VrijwilligersNH
Lees verder

Vandaag is het een speciale dag: Nationale Vrijwilligersdag 2021

Een dag waarop wij onze waardering nΓ³g een beetje extra tonen voor wie onze vrijwilligers zijn en wat zij allemaal doen. Dit jaar via een kleurrijke kaart met welgemeende woorden, welke verstuurd is naar maar liefst 1400 adressen.

VrijwilligersNH
Lees verder

Hoewel het voor een mantelzorger vaak vanzelfsprekend is om te zorgen voor een geliefde, is het zorgen niet altijd even gemakkelijk. Daarom zetten wij vandaag niet alleen de mantelzorgers, maar ook mensen die de mantelzorgers ondersteuning bieden, graag in het zonnetje.

Vrijwilligers Annemiek en Cor zijn zulke mensen. Al ruim 26 jaar zijn zij samen met hun drie dochters zeer gewaardeerde bezoekvrienden van Kevin. Wij spraken met zijn moeder Els over deze bijzondere ondersteuning.

VrijwilligersNH
Lees verder
1 2 3 4 5 15