Nieuws

Eens per twee weken op woensdagmiddag draagt Manja Kramer uit Hoogwoud op bijzondere wijze bij als vrijwilliger op Wilgaerden woonlocatie Weidehof te Spanbroek. Wij spraken haar en bewoner Alie Teuben over de waarde van vrijwilligers(werk) op deze prachtplek.

“Als vrijwilliger ben je echt onderdeel van het team.”

VrijwilligersNH
Lees verder

Afgelopen vrijdag 16 september kwamen we bijeen met de vier gemeenten waarin de Formulierenbrigade actief is. Hierbij evalueerden we over deze ondersteunende dienst: wat gaat er goed en wat kan er nog beter.

"De bezoekersaantallen en de reacties op de geboden hulp en uitleg bij formulierenvragen zijn zeer positief. Men voelt zich gehoord en geholpen; daar doen we het voor!"

VrijwilligersNH
Lees verder

Hulp nodig bij het aanvragen van toeslagen, zoals de eenmalige energietoeslag? Kom naar het spreekuur van de Formulierenbrigade!

Wij spraken een van de behulpzame Formulierenbrigade vrijwilligers over deze waardevolle ondersteunende dienst, waarbij gratis hulp en uitleg geboden wordt aan inwoners op inloopspreekuren in de gemeenten Koggenland, Hoorn, Drechterland en Medemblik.


VrijwilligersNH
Lees verder
1 2 3 4 5 18