Nieuws

Vandaag is het een speciale dag: Nationale Vrijwilligersdag 2021

Een dag waarop wij onze waardering nóg een beetje extra tonen voor wie onze vrijwilligers zijn en wat zij allemaal doen. Dit jaar via een kleurrijke kaart met welgemeende woorden, welke verstuurd is naar maar liefst 1400 adressen.

VrijwilligersNH
Lees verder

Hoewel het voor een mantelzorger vaak vanzelfsprekend is om te zorgen voor een geliefde, is het zorgen niet altijd even gemakkelijk. Daarom zetten wij vandaag niet alleen de mantelzorgers, maar ook mensen die de mantelzorgers ondersteuning bieden, graag in het zonnetje.

Vrijwilligers Annemiek en Cor zijn zulke mensen. Al ruim 26 jaar zijn zij samen met hun drie dochters zeer gewaardeerde bezoekvrienden van Kevin. Wij spraken met zijn moeder Els over deze bijzondere ondersteuning.

VrijwilligersNH
Lees verder
1 2 3 4 5 6 16