;
;
;
;

Nieuws

De FormulierenBrigade wijklab Grote Waal is donderdag 13 februari om 14.00 uur officieel geopend door wethouder Simon Broersma.

Direct na de opening zijn er al 3 inwoners van de Grote Waal geholpen door de deskundige vrijwilligers van de Formulierenbrigade.

VrijwilligersNH
Lees verder

Belastingspreekuur Formulierenbrigade Medemblik

De Formulierenbrigade biedt gratis hulp bij het indienen van de eenvoudige belastingaangifte aan de inwoners van gemeente Medemblik van woensdagochtend 4 maart t/m 29 april van 10.00 u tot 12.00 u in gemeentehuis Wognum, gebouw noord.

Belastingspreekuur Formulierenbrigade Hoorn

De Formulierenbrigade biedt gratis hulp bij het indienen van de eenvoudige belastingaangifte voor 2019 aan de inwoners van gemeente Hoorn van maandagmiddag 2 maart t/m 27 april van 14.00 u tot 16.00 u in bibliotheek Hoorn, centrum. Wisselstraat 1.

 

VrijwilligersNH
Lees verder

VrijwilligersNH biedt de dienst zelfstandig leren reizen aan. Onder deskundige begeleiding van een ov of fiets coach kunnen mensen met een beperking zelfstandig leren reizen. Voor veel mensen met een beperking zijn verkeersregels, lezen en digitale handelingen zoals het opladen van een ov kaart moeilijk.

VrijwilligersNH
Lees verder

Privacy is een recht. Toch weten maar weinig mensen hoe het precies zit met privacy. Om die reden is de Dag van de Privacy in het leven geroepen. Om mensen bewust te maken van dit recht en bewust te maken wat privacy precies inhoudt.

 

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Samen met VrijwilligersNH, de Formulierenbrigade en andere collega-organisaties waren wij gisterenavond aanwezig bij de wijkbijeenkomst in winkelcentrum Grote Waal in Hoorn.

Er was veel belangstelling vanuit de wijk en we hebben dan ook veel inwoners kunnen informeren over wijkzaken. Het doel van de avond? Samen een leefbare wijk creëren.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

De Formulierenbrigade helpt alle inwoners met (digitale) administratieve handelingen zoals het invullen van formulieren, regelen van digitale zaken en telefonisch contact leggen met (overheid)instanties. Voor veel mensen is het prettig of zelfs noodzakelijk als ze hiermee hulp krijgen.

VrijwilligersNH
Lees verder

Op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Dan zetten we met veel plezier onze vrijwilligers in het zonnetje. Dit jaar staat vrijwilliger Tim Aberkrom symbool voor de circa 1.460 vrijwilligers van Wilgaerden én Leekerweide. Tim woont met ondersteuning van Leekerweide in Nibbixwoud.

VrijwilligersNH
Lees verder

We zijn heel trots op onze eigen vrijwilligersapp die 29 februari 2020 tijdens de Inspiratiedag online gaat.

VrijwilligersNH
Lees verder

Maandag 18 november was de laatste vergadering van de Vrijwilligersraad in huidige vorm. Voorzitter Monique Oostendorp en Ted Blokdijk (bestuurslid) namen afscheid van de Vrijwilligersraad.

VrijwilligersNH
Lees verder

Onze vrijwilliger Sander is genomineerd voor de Jonge vrijwilligersprijs 2019 gemeente Hoorn. Wij gunnen hem deze prijs van harte. Stem jij ook op Sander?

VrijwilligersNH
Lees verder

Door jouw stem kan onze Tiny Aker die al 20 jaar enorm actief is bij LeekerweideGroep vrijwilliger van het jaar worden van gemeente Medemblik. Tiny is vrijwilliger bij VrijetijdsbestedingNH en wij gunnen haar deze prijs. Stem je ook?

 

VrijwilligersNH
Lees verder

Door jouw stem kan onze jongste vrijwilliger Puck Markvoort jonge vrijwilliger van het jaar worden van gemeente Medemblik. Puck is vrijwilliger bij Hulfte 4 en wij gunnen haar deze prijs. Stem je ook?

VrijwilligersNH
Lees verder
1 3 4 5 6 7 8