;
;
;

18 maart Open Dag van 13.00 – 16.30 uur

We vertellen je graag over onze zorg en ondersteuning. Maar ook over hoe leuk het is bij ons te werken of het zorgvak te leren. Maar beter nog dan vertellen: KOM HET ERVAREN!

Waar zullen we elkaar ontmoeten?

WOGNUM:
Verlengde Kerkweg 1. Grote informatiemarkt over al onze ondersteuningsmogelijkheden aan ouderen en mensen met een beperking, zoals Behandeling en Therapie, Belangrijke thema’s en Begeleidingsmethodieken, Opvang en logeren, Dagbesteding, Vrijetijdsbesteding, Ondersteuning naar werk of arbeidsmatige dagbesteding, Jobcoaching en nog veel meer! Maar ook volop informatie over Werken en Leren via BOL of BBL.  En natuurlijk Werken bij WilgaerdenLeekerweideGroep of Werken als vrijwilliger: je bent onmisbaar! Kom kijken, luisteren en ervaren tijdens een rondwandeling over de locatie.

HOORN:
Westerhaven, Achterom 1. Collega’s vertellen graag over hoe zij de zorg voor ouderen vorm geven en een fijn thuis creëren op deze mooie plek. Ze laten je ook graag de locatie zien. Je zult verrast worden!
De Makerij, Dampten 28. In het dagbestedingscentrum is van alles te beleven. Voor alle leeftijden, van schoolverlater die zich verder wil ontwikkelen tot oudere die vaardigheden wil behouden. Kom er meer over horen!

OBDAM:
De Horstenburgh, Dorpstraat 104. In een fijne omgeving oud worden met alles wat je nodig hebt om je heen. We laten je graag het centrum met al zijn mogelijkheden zien. Rust, verzorging maar ook een hoop bruis en activiteit. Kom het meemaken!

HOOGKARSPEL:
De Gent, De Gent 1- 55. Zo zelfstandig mogelijk wonen, met net zo veel zorg of ondersteuning als nodig is. De bewoners vertellen en laten je graag zien wat dat dan betekent.
De Kolk, Tuinstraat 12. Nieuwe dingen leren, creatief bezig zijn, het beste uit jezelf halen. Dat wil toch iedereen? Kom kijken en ervaren hoe we dat doen.
Het Noorderlandhuis, Raadhuisplein 92.  Thuis zijn, met alle gemak en verzorging die nodig is. Gezellig, huiselijk en overzichtelijk. Of dat nu in het woonzorgcentrum is, in de aanleunwoningen of bij aan huis. Samen met de collega’s van de wijkzorg zorgen we ervoor. Kom kijken!

We heten je van harte en met warmte welkom!