;
;
;

Voor wie

VrijwilligersNH coördineert het vrijwilligerswerk voor WilgaerdenLeekerweideGroep. Hieronder meer over deze organisatie.

Wilgaerden

Comfortabel en plezierig ouder worden, dat gunnen we iedereen. Ook als het (tijdelijk) op eigen kracht niet meer gaat. Met uitstekende ouderenzorg wil Wilgaerden een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn van ouderen in West-Friesland. Met zorg op maat, uitgaande van de individuele wensen en mogelijkheden van de cliënt én in goede samenwerking met alle betrokken partijen.

Bij Wilgaerden zetten ze alles op alles om mensen te ondersteunen in het zo comfortabel en plezierig mogelijk ouder worden. Het liefst in de eigen vertrouwde omgeving, maar als dat (tijdelijk) niet meer lukt in een nieuw thuis­ op één van hun locaties in de buurt. Wilgaerden levert maatwerk en doet dat met respect, openheid, in leren van elkaar en vooral met trots.

LeekerweideGroep

LeekerweideGroep biedt diensten aan mensen die voor korte of langere tijd ondersteuning, hulp, coaching of behandeling nodig hebben. Ieder label van LeekerweideGroep heeft zijn eigen specialisatie. Maar waar nodig en gewenst, binden we onze expertises aaneen om zo een complete lijn aan ondersteuning, zorg en begeleiding te kunnen bieden. 

LeekerweideGroep is er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking en voor mensen die voor korte of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, net als hen, mensen ondersteunen hun leven naar eigen inzicht wensen vorm te geven: gemeentes, collega-dienstverleners en andere professionals. LeekerweideGroep deelt met liefde haar expertise en ervaring. Want daar wordt iedereen beter van! 

Meer informatie?

Wil je meer weten over VrijwilligersNH? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over VrijwilligersNH of vrijwilligerswerk? Bekijk dan onze veelgestelde vragen met bijhorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.