;
;
;

Maatschappelijke ontmoeting of maatschappelijke match

In het kader van teambuilding of verbreding van perspectief willen bedrijven steeds vaker actief zijn bij maatschappelijke organisaties. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Doel van de maatschappelijke ontmoetingen is dat medewerkers in contact komen met andere doelgroepen dan ze veelal gewend zijn. De projecten die we samen met opdrachtgevers ontwikkelen zijn leuk, ontspannend en voor beide zijden heel verrijkend.

We hebben al veel mooie ontmoetingen georganiseerd. Onder andere voor ING bank, Rabobank West­Friesland, Univé, De Toekomstgroep, BDO Nederland en politie Hoorn.

 

Optie 1 – Maatschappelijke ontmoeting

Een dag die in overleg met jullie gepland wordt en waar de kosten volgens onderstaand overzicht in rekening worden gebracht:

Activiteit: Benodigdheden en/of materiaal worden in rekening gebracht. Er zijn ook activiteiten die geen kosten met zich meebrengen. Bijv. wandelen.

Organisatiekosten: € 160,-  (4 uur. Kosten per uur € 40,-)

Begeleiding: Per uur € 40,-

Catering: Bij de keuze voor koffie met gebak, lunch of diner worden deze doorberekend.

 

Optie 2 – Maatschappelijke match

Een dag die in overleg met jullie gepland wordt en waar de kosten volgens onderstaand overzicht in rekening worden gebracht. Bij deze vorm is er vanuit jullie een tegenprestatie vanuit jullie expertise en/of kwaliteiten.

Bijv. scholing, workshop of het laten uitkomen van een (kleine) wens van een van onze cliënten.

Activiteit: Benodigdheden en/of materiaal worden in rekening gebracht.

Begeleiding: Per uur € 40,-

Catering: Bij de keuze voor koffie met gebak, lunch of diner worden deze doorberekend. Als dit in de tegenprestatie inbegrepen is worden er geen kosten in rekening gebracht.

 

Het blijft natuurlijk maatwerk en samen komen we vast en zeker tot een mooie ontmoeting en/of match.

Alvast een kijkje nemen? Bekijk hier diverse projecten en diensten.

Wil jij ook wat betekenen?

Wil jij je samen met jouw bedrijf inzetten als vrijwilligers of wil je iets anders voor ons betekenen? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over VrijwilligersNH of vrijwilligerswerk? Bekijk dan onze veelgestelde vragen met bijhorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.