Voor bedrijven

Maatschappelijke ontmoeting

In het kader van teambuilding of verbreding van perspectief willen bedrijven steeds vaker actief zijn bij maatschappelijke organisaties. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Doel van de maatschappelijke ontmoetingen is dat medewerkers in contact komen met andere doelgroepen dan ze veelal gewend zijn. De projecten die we samen met opdrachtgevers ontwikkelen zijn leuk, ontspannend en voor beide zijden heel verrijkend.

Diverse activiteiten 

De activiteiten variëren van het organiseren van een verwendag voor ouderen of mensen met een beperking tot een gezamenlijke boottocht, een wandeling of klussen met jongeren om samen iets moois neer te zetten. Ontmoeten: gewoon en op maat.

Mooie ontmoetingen

We hebben al veel mooie ontmoetingen georganiseerd. Onder andere voor ING bank, Rabobank West­Friesland, Univé, De Toekomstgroep, BDO Nederland en politie Hoorn. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Ben je benieuwd wat je voor ons kunt betekenen? Bekijk hier diverse projecten en waarbij jij ons kunt helpen. 

Wil jij ook wat betekenen?

Wil jij je samen met jouw bedrijf inzetten als vrijwilligers of wil je iets anders voor ons betekenen? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over VrijwilligersNH of vrijwilligerswerk? Bekijk dan onze veelgestelde vragen met bijhorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.