Nieuws

Iedereen moet kunnen genieten van de kwaliteit die het leven hen biedt. Of je nu een oudere bent met een hulpvraag of iemand met een verstandelijke of lichamelijke beperking, iedereen moet het beste uit het leven kunnen halen. Dat is de gewoonste zaak van de wereld. 
WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Tijdens haar stage gericht op cliëntbegeleiding, op Leekerweide locatie Barnsteen in Hoogwoud, kwam Carola met Fabian in contact. De twee hadden gelijk een goede klik. Na haar stage besloot Carola dan ook om het contact voort te zetten en Fabians bezoekvriendin te worden. “Familie van Fabian woonde niet om de hoek, waardoor hij niet zoveel uitjes had als andere kinderen. Als bezoekvriendin nam hem af en toe mee naar huis. Destijds woonde ik nog bij mijn ouders, zij kennen Fabian dus ook goed.”
Inmiddels woont Carola samen met haar partner en twee kinderen. En ook zij hebben Fabian in hun hart gesloten.

VrijwilligersNH
Lees verder

Slim, fit blijven door Aquagym! Dit plan viel echter in het water toen er geen begeleiding meer was voor mevrouw Wever van WilgaerdenLeekerweideGroep locatie Avondlicht in Hoorn, naar het Leeghwaterbad in Purmerend: de enige pijnverlichtende plek waar mevrouw Wever - nu het eindelijke na coronasluiting weer open was - zo enorm naar uitkeek. Gelukkig bood Charlotte haar weer zicht op zwembad, door zich aan te melden als vrijwilliger en gehoor te geven aan haar hulpvraag. Een mooie match waar twee bijzondere mensen elke week weer een goed gevoel aan overhouden. 

VrijwilligersNH
Lees verder
1 2 3 4 5 6 15