Nieuws

Maar liefst 90 medewerkers van Abovo Maxlead stapte vrijdag 1 juli in een andere leef- en belevingswereld door een middag als vrijwilligers aan de slag te gaan op verschillende WilgaerdenLeekerweideGroep locaties in Hoorn.

 

VrijwilligersNH
Lees verder

Een geweldig resultaat: cliënten Artie en Manon ontvingen vorige week hun zelfstandig reizen certificaat!

Samen met de vrijwilligers die hieraan hebben bijgedragen zijn wij ontzettend trots dat de eindbestemming van het traject bereikt is.

VrijwilligersNH
Lees verder

De vrijwilligers van de Formulierenbrigade hebben in het 1e kwartaal van 2022 gratis hulp en advies geboden aan 234 mensen. Niet alleen bij het invullen van (digitale) formulieren, het aanvragen van hulp of toeslagen of het indienen van declaraties. Ook hulp bij de eenvoudige belastingaangifte kwam voor maar liefst 56 bezoekers als geroepen.

VrijwilligersNH
Lees verder

Annette Fijn van Draat en Renata Fideli zijn door de Raad van Toezicht van WLGroep benoemd tot de nieuwe Raad van Bestuur. Zij treden respectievelijk per 1 juni en 1 juli 2022 aan. Ze volgen daarbij John Kauffeld op, die interim de WLGroep met Peter Hoppener heeft bestuurd.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Wat hebben wij samen met de 49 deelnemende gezinnen, onze vrolijke vrijwilligers en DJ Wesley ontzettend genoten van de zeer geslaagde Paaspuzzeltocht op 2e Paasdag!

Een prachtige route van 20 km met onderweg leuke activiteiten voor jong&oud.

VrijwilligersNH
Lees verder
1 2 3 4 5 6 18