Nieuws

Aanpassingen bezoekregeling
Stukje bij beetje kunnen we de strenge maatregelen die genomen zijn om onze cliënten te beschermen en verspreiding van het virus tegen te gaan, wat losser gaan toepassen. Bezoek ontvangen en op bezoek gaan bij de naaste staat natuurlijk bij veel mensen bovenaan op de lijst.
We hebben voor Leekerweide en de andere labels gekeken hoe we hier zo goed mogelijk mee om kunnen gaan. Onze cliënten zijn heel verschillend in leeftijd, gezondheid en daarmee in kwetsbaarheid voor het virus. Ook zijn zij heel verschillend in hoe zij om kunnen gaan met afspraken die aan het bezoek verbonden zijn. Want die blijven nodig. Het virus is nog niet weg en we moeten voorzichtig blijven. 

 

 

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Nou ja, eigenlijk een advertentie die contact mogelijk maakt. Tussen mensen die elkaar al lang geleden gevonden hebben en nu nog steeds stapelgek zijn op elkaar. Maar die elkaar niet meer kunnen ontmoeten of elkaar niet mogen vasthouden. En daar kunt juist u iets aan doen!

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Deze bijzondere situatie laat niemand onberoerd. Iedereen begrijpt waarom maar toch komt-ie bij onze cliënten en naasten flink aan. En ook al zijn al onze collega's kanjers van professionals, dat te zien raakt ook hen emotioneel.

De lieve, leuke, mooie en ontroerende initiatieven buitelen over elkaar heen. Fijn dat u zo meeleeft en begrip heeft.

Op deze manier hebben we een plek waar je meteen kunt zien wat jij kunt betekenen voor onze cliënten.

 

VrijwilligersNH
Lees verder

Onlangs heeft premier Rutte opnieuw een persconferentie gehouden. De belangrijkste aankondiging is dat de maatregelen om Corona te bestrijden, verlengd worden en wel tot en met 28 april.

 

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder
1 3 4 5 6 7 11