;
;
;

Nieuws

We zien de besmettingen met het Coronavirus in Nederland weer toenemen. Ook in onze regio nemen de gevallen weer toe. Begin van het jaar heeft het virus ons verrast. Deze keer zijn we beter voorbereid. Wat WLG niet meer wil is het volledig afsluiten van gebouwen en het beperken van het contact met de naasten. We kijken of en hoe we de gevolgen van besmetting zo beperkt mogelijk kunnen houden en het tegelijkertijd veilig voor iedereen kunnen maken.

We houden je op de hoogte, via persoonlijk contact en via deze site.

VrijwilligersNH
Lees verder

De formulierenbrigades zijn open en u kunt zonder afspraak komen. We zorgen voor alle veiligheid die mogelijk is voor de medewerker en de klant. Medewerkers dragen een mondkapje, werken met een scherm tussen medewerker en klant en er zijn div. desinfectiemiddelen beschikbaar.

VrijwilligersNH
Lees verder

Afspraken vrijwilligerswerk bij WilgaerdenLeekerweideGroep per 15 juni 2020

Na weken van Lock down door Corona mogen we vanaf 15 juni de vrijwillige inzet weer langzaam opstarten. Cliënten en medewerkers verheugen zich erop om je weer te ontmoeten. We hebben je ontzettend gemist! Bij het hervatten van het vrijwilligerswerk horen wel regels die we graag met je willen delen.

VrijwilligersNH
Lees verder
1 3 4 5 6 7 8