Nieuws

Alle evenementen en bijeenkomsten door en bij de organisatie WilgaerdenLeekerweideGroep zijn afgelast.Open dag en NLDoet gaat niet door. Een aantal activiteiten als familieavonden, Nemo en paasbrunch werden al afgelast.  We gaan nu een stap verder. Ook andere, kleinschaligere bijeenkomst gaan niet door zoals hieronder beschreven.

VrijwilligersNH
Lees verder

We hebben besloten om bijeenkomsten met relatief veel mensen en met mensen van buiten onze organisatie, ivm het Coronavirus af te gelasten. Dat betekent dat De Open Dag op 21 maart en NLDoet op 13 en 14 maart niet doorgaan. Ook de feestelijke opening van de bouw van appartementen aan het Nieuwland gaat niet door.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Het belastingspreekuur is vandaag, maandag 2 maart, officieel geopend door Wethouder Kholoud Al mobayed en vrijwilliger Jan van der Lei. Wij zijn trots op deze mooie samenwerking met de bibliotheek Hoorn en Gemeente Hoorn.

VrijwilligersNH
Lees verder

Het Corona virus houdt de wereld al geruime tijd bezig, eerst nog ver weg, maar langzamerhand steeds dichterbij. VrijwilligersNH volgt de landelijke ontwikkelingen en monitoring van GGD en RIVM op de voet. Tot nog toe zijn er nog geen extra maatregelen nodig.

Op deze site vind je de meest gestelde vragen en antwoorden over het Coronavirus: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

Wat kun je wel doen?

 Hygiënisch werken is altijd belangrijk en vraagt nu wat extra aandacht:
 Dus:
 -Was regelmatig je handen
 -Pas consequent handhygiëne toe. Handhygiëne is tijdens  5 momenten van belang:
       1- Voor contact met de cliënt
       2- Voor het uitvoeren van een steriele handeling
       3- Na contact met lichaamsvloeistoffen
       4- Na contact met de cliënt
       5- Na contact met de omgeving van de cliënt

 -Hoest in de vouw van je arm of een papieren zakdoek en gooi die meteen na gebruik weg,
 -Was na hoesten of niezen nog eens extra je handen
 -Houd je omgeving schoon. Ruim gebruikte verschoningsmiddelen en (wegwerp)zakdoeken meteen op.
 -Maak deurknoppen, kranen, handvatten en zaken die regelmatig worden aangeraakt door verschillende mensen wat vaker schoon.

 Vragen over je eigen gezondheid:
 Ben je op vakantie geweest in één van de risicogebieden (regio’s in China of bepaalde plaatsen in Noord-Italië, zie hiervoor ook weer de bovengenoemde site) neem    dan     telefonisch contact op met je huisarts of GGD. Deze weet of er aanvullende maatregelen nodig zijn.

 Heb je nog vragen neem contact op via info@vrijwilligersnh.nl

 We houden je op de hoogte!

VrijwilligersNH
Lees verder

De FormulierenBrigade wijklab Grote Waal is donderdag 13 februari om 14.00 uur officieel geopend door wethouder Simon Broersma.

Direct na de opening zijn er al 3 inwoners van de Grote Waal geholpen door de deskundige vrijwilligers van de Formulierenbrigade.

VrijwilligersNH
Lees verder

Belastingspreekuur Formulierenbrigade Medemblik

De Formulierenbrigade biedt gratis hulp bij het indienen van de eenvoudige belastingaangifte aan de inwoners van gemeente Medemblik van woensdagochtend 4 maart t/m 29 april van 10.00 u tot 12.00 u in gemeentehuis Wognum, gebouw noord.

Belastingspreekuur Formulierenbrigade Hoorn

De Formulierenbrigade biedt gratis hulp bij het indienen van de eenvoudige belastingaangifte voor 2019 aan de inwoners van gemeente Hoorn van maandagmiddag 2 maart t/m 27 april van 14.00 u tot 16.00 u in bibliotheek Hoorn, centrum. Wisselstraat 1.

 

VrijwilligersNH
Lees verder
1 3 4 5 6 7 9