Nieuws

Artie, bewoner van locatie Nieuwland, wil graag zelfstandig leren reizen van Hoorn naar haar tante en vriend in Amsterdam. Normaliter pakt ze de fiets, maar nu komt het OV eraan te pas. Hier komt nogal wat bij kijken. Vrijwilliger Klaas de Snaijer heeft al heel wat cliënten op weg geholpen en helpt Artie hier graag bij als OV coach.

VrijwilligersNH
Lees verder

Ze zorgen voor die extra aandacht, voor die lach op het gezicht van onze bewoners: onze vrijwilligers. Maar liefst 14 vrijwilligers hebben in 2021 of 2022 hun jubileum bereikt. Negen enthousiastelingen dragen al 25 jaar bij op bijzondere en betekenisvolle manier. En 5 loyale vrijwilligers zelfs al 40 jaar!

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

De belastingaangifte mag weer ingevuld worden, maar hoe zit dat ook alweer met de DigiD, waar vind je de juiste informatie en hoe vul je de aangifte in? Kom naar de Formulierenbrigade van VrijwilligersNH en het Informatiepunt Digitale Overheid bij de Westfriese Bibliotheken in jouw gemeente voor gratis hulp en uitleg.

VrijwilligersNH
Lees verder

Waarom komen wij op locatie en wat kun je verwachten?

  • Voor sommige collega’s is de drempel (te) hoog om een vertrouwenspersoon in te schakelen, we hopen door een locatiebezoek toegankelijker en bereikbaarder te zijn.
  • We geven informatie en voorlichting over onze rol als vertrouwenspersoon.
  • We vragen aandacht voor een veilige en gezonde werkomgeving.
  • We willen graag in gesprek komen met collega’s.
  • We kunnen de klacht of het dilemma waar je mee zit met je bespreken en je advies geven.
  • We willen op deze manier mee bekendheid krijgen als vertrouwenspersonen.
WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder
1 3 4 5 6 7 18