Nieuws

Via de mail en de website houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen bij WilgaerdenLeekerweideGroep. We vertellen het laatste nieuws over het Coronavirus en de afspraken die we hierover maken. Jouw hulp en betrokkenheid wordt zeer gewaardeerd. We willen dit natuurlijk wel graag veilig laten verlopen. Onderstaand vind je de maatregelen die zijn genomen om het veilig voor clienten, medewerkers en voor jou te laten blijven.

VrijwilligersNH
Lees verder

De ontwikkelingen gaan snel. Het is nodig om nog meer in de luwte te blijven en onze cliënten nog meer af te schermen. Om hen, onze medewerkers en vrijwilligers te beschermen hebben we nieuwe maatregelen genomen: 

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Alle evenementen en bijeenkomsten door en bij de organisatie WilgaerdenLeekerweideGroep zijn afgelast.Open dag en NLDoet gaat niet door. Een aantal activiteiten als familieavonden, Nemo en paasbrunch werden al afgelast.  We gaan nu een stap verder. Ook andere, kleinschaligere bijeenkomst gaan niet door zoals hieronder beschreven.

VrijwilligersNH
Lees verder

We hebben besloten om bijeenkomsten met relatief veel mensen en met mensen van buiten onze organisatie, ivm het Coronavirus af te gelasten. Dat betekent dat De Open Dag op 21 maart en NLDoet op 13 en 14 maart niet doorgaan. Ook de feestelijke opening van de bouw van appartementen aan het Nieuwland gaat niet door.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Het belastingspreekuur is vandaag, maandag 2 maart, officieel geopend door Wethouder Kholoud Al mobayed en vrijwilliger Jan van der Lei. Wij zijn trots op deze mooie samenwerking met de bibliotheek Hoorn en Gemeente Hoorn.

VrijwilligersNH
Lees verder

Het Corona virus houdt de wereld al geruime tijd bezig, eerst nog ver weg, maar langzamerhand steeds dichterbij. VrijwilligersNH volgt de landelijke ontwikkelingen en monitoring van GGD en RIVM op de voet. Tot nog toe zijn er nog geen extra maatregelen nodig.

Op deze site vind je de meest gestelde vragen en antwoorden over het Coronavirus: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

Wat kun je wel doen?

 Hygiënisch werken is altijd belangrijk en vraagt nu wat extra aandacht:
 Dus:
 -Was regelmatig je handen
 -Pas consequent handhygiëne toe. Handhygiëne is tijdens  5 momenten van belang:
       1- Voor contact met de cliënt
       2- Voor het uitvoeren van een steriele handeling
       3- Na contact met lichaamsvloeistoffen
       4- Na contact met de cliënt
       5- Na contact met de omgeving van de cliënt

 -Hoest in de vouw van je arm of een papieren zakdoek en gooi die meteen na gebruik weg,
 -Was na hoesten of niezen nog eens extra je handen
 -Houd je omgeving schoon. Ruim gebruikte verschoningsmiddelen en (wegwerp)zakdoeken meteen op.
 -Maak deurknoppen, kranen, handvatten en zaken die regelmatig worden aangeraakt door verschillende mensen wat vaker schoon.

 Vragen over je eigen gezondheid:
 Ben je op vakantie geweest in één van de risicogebieden (regio’s in China of bepaalde plaatsen in Noord-Italië, zie hiervoor ook weer de bovengenoemde site) neem    dan     telefonisch contact op met je huisarts of GGD. Deze weet of er aanvullende maatregelen nodig zijn.

 Heb je nog vragen neem contact op via info@vrijwilligersnh.nl

 We houden je op de hoogte!

VrijwilligersNH
Lees verder
1 4 5 6 7 8 10