;
;
;
;

Nieuws

We zien de besmettingen met het Coronavirus in Nederland weer toenemen. Ook in onze regio nemen de gevallen weer toe. Begin van het jaar heeft het virus ons verrast. Deze keer zijn we beter voorbereid. Wat WLG niet meer wil is het volledig afsluiten van gebouwen en het beperken van het contact met de naasten. We kijken of en hoe we de gevolgen van besmetting zo beperkt mogelijk kunnen houden en het tegelijkertijd veilig voor iedereen kunnen maken.

We houden je op de hoogte, via persoonlijk contact en via deze site.

VrijwilligersNH
Lees verder

De formulierenbrigades zijn open en u kunt zonder afspraak komen. We zorgen voor alle veiligheid die mogelijk is voor de medewerker en de klant. Medewerkers dragen een mondkapje, werken met een scherm tussen medewerker en klant en er zijn div. desinfectiemiddelen beschikbaar.

VrijwilligersNH
Lees verder

Afspraken vrijwilligerswerk bij WilgaerdenLeekerweideGroep per 15 juni 2020

Na weken van Lock down door Corona mogen we vanaf 15 juni de vrijwillige inzet weer langzaam opstarten. Cliënten en medewerkers verheugen zich erop om je weer te ontmoeten. We hebben je ontzettend gemist! Bij het hervatten van het vrijwilligerswerk horen wel regels die we graag met je willen delen.

VrijwilligersNH
Lees verder

Aanpassingen bezoekregeling
Stukje bij beetje kunnen we de strenge maatregelen die genomen zijn om onze cliënten te beschermen en verspreiding van het virus tegen te gaan, wat losser gaan toepassen. Bezoek ontvangen en op bezoek gaan bij de naaste staat natuurlijk bij veel mensen bovenaan op de lijst.
We hebben voor Leekerweide en de andere labels gekeken hoe we hier zo goed mogelijk mee om kunnen gaan. Onze cliënten zijn heel verschillend in leeftijd, gezondheid en daarmee in kwetsbaarheid voor het virus. Ook zijn zij heel verschillend in hoe zij om kunnen gaan met afspraken die aan het bezoek verbonden zijn. Want die blijven nodig. Het virus is nog niet weg en we moeten voorzichtig blijven. 

 

 

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder
1 3 4 5 6 7 8