;
;
;

Vrijwilligersfeest 19 en 20 oktober 2024

Vrijwilligersfeest 19 en 20 oktober 2024 van 15:00 uur - 18:00 uur, Verlengde Kerkweg 1 te Wognum

Ruim 1.350 zorgzame vrijwilligers zetten zich in voor cliënten van WilgaerdenLeekerweideGroep (WLGroep). Een groot aantal van deze vrijwilligers dragen al jarenlang op betekenisvolle wijze bij, en dat wordt gezien en zeer gewaardeerd.

Ook dit jaar organiseerden we een Vrijwilligersfeest. Dit keer voor alle vrijwilligers van WLGroep samen, om hen allen te bedanken voor hun waardevolle inzet en betrokkenheid. Op 19 en 20 oktober is het weer tijd voor het jaarlijkse vrijwilligersfeest. Dit jaar is het thema: 'Jij bent onze superheld!' Onze vrijwilligers zijn onmisbaar en maken het leven van heel veel cliënten en bewoners een stuk leuker!

Op 19 en 20 oktober nodigen we al onze vrijwilligers uit om deel te nemen aan een onvergetelijk evenement dat volledig gewijd is aan onze vrijwilligers! Of je nu net begonnen bent als vrijwilliger of al jaren actief bent, dit feest is speciaal voor jou!

Het thema van dit jaar is 'Jij bent onze superheld!' - omdat dat is wat onze vrijwilligers voor ons zijn. Het wordt een avond vol plezier, gezelligheid en waardering. 

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden vóór 19 september voor één van de twee data - 19 oktober of 20 oktober - en we hopen dat je erbij kunt zijn! Laten we er samen een feestje van gaan maken!

Klaar om jouw superkrachten te vieren? Meld je dan snel aan en bereid je voor op een onvergetelijke tijd op het Vrijwilligersfeest 2024!

Meer informatie?

Meer weten over dit evenement? Stel hieronder jouw vraag.