Afscheid leden Vrijwilligersraad

Maandag 18 november was de laatste vergadering van de Vrijwilligersraad in huidige vorm. Voorzitter Monique Oostendorp en Ted Blokdijk (bestuurslid) namen afscheid van de Vrijwilligersraad.

Maandag 18 november was de laatste vergadering van de Vrijwilligersraad in huidige vorm. Voorzitter Monique Oostendorp en Ted Blokdijk (bestuurslid) namen afscheid van de Vrijwilligersraad. Tijdens de vergadering stond bestuurder Iris van Bennekom stil bij het ontstaan van de raad in januari 2016, de mooie dingen die zijn gerealiseerd en de plannen die nog op de plank liggen. Met mooie woorden, een cadeaubon en een fleurig boeket bedankte ze Monique en Ted voor hun kennis, inzet en enthousiasme. “Er ligt een prachtige basis voor een mooi vervolg.”

Toekomst Vrijwilligersraad

In de vorige nieuwsbrief heeft informatie gestaan over de vacatures die zijn ontstaan door het vertrek van Monique en Ted en de aanstaande fusie tussen beiden organisaties. Inmiddels zijn de vacatures ingevuld door 3 enthousiaste dames. Woensdag 8 januari 2020 is de 1e vergadering van de adviesraad vrijwilligers (nieuwe naam). De 6 leden van WilgaerdenLeekerweideGroep (WLG) stellen zich in de volgende nieuwsbrief voor. De adviesraad vrijwilligers behartigt de belangen van de circa 1460 vrijwilligers. Zij geven advies over het vrijwilligersbeleid, hebben overleg met de manager VrijwilligersNH en zijn contactpersoon voor de vrijwilligers.

 

Tijdens het schrijven van dit nieuwsbericht hebben wij het droevige bericht ontvangen dat Monique is overleden. Zij was al enige tijd ziek, helaas is zij toch nog plotseling overleden. Wij herinneren Monique als een betrokken vrijwilliger bij de bewoners van locatie Westerhaven en als een zeer gedreven voorzitter voor de Vrijwilligersraad. Wij zijn Monique enorm dankbaar.

Meer informatie?

Wil je meer weten over VrijwilligersNH? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.