;
;
;

Bijzonder bezoek van Abovo Maxlead

Maar liefst 90 medewerkers van Abovo Maxlead stapte vrijdag 1 juli in een andere leef- en belevingswereld door een middag als vrijwilligers aan de slag te gaan op verschillende WilgaerdenLeekerweideGroep locaties in Hoorn.

Β 

Maak contact, contact maakt

Persoonlijke aandacht stond centraal; iets dat zo ontzettend waardevol is voor zowel cliΓ«nten met een beperking (Leekerweide) als voor ouderen (Wilgaerden). Contact met anderen maakt het leven zoveel leuker!

Er werd gezamenlijk gewandeld, van verkoelende ijsjes gesmuld en gezellig gekletst onder het genot van een kopje koffie en heerlijke high tea hapjes. Ook werden er samen klusjes geklaard, heel veel nagels gelakt, gezelschapsspellen gespeeld en bingo prijsjes uitgedeeld.

β€œπ˜Όπ™‘π™¨ π™€π™§π™œπ™–π™£π™žπ™¨π™–π™©π™žπ™š π™«π™žπ™£π™™π™šπ™£ π™¬π™žπ™Ÿ π™π™šπ™© π™—π™šπ™‘π™–π™£π™œπ™§π™žπ™Ÿπ™  𝙀𝙣𝙨 𝙀𝙀𝙠 𝙀π™₯ π™™π™šπ™―π™š π™’π™–π™£π™žπ™šπ™§ π™žπ™£ π™©π™š π™―π™šπ™©π™©π™šπ™£ π™šπ™£ π™šπ™šπ™£ π™—π™žπ™Ÿπ™™π™§π™–π™œπ™š π™©π™š π™‘π™šπ™«π™šπ™§π™šπ™£ 𝙖𝙖𝙣 π™™π™š π™’π™–π™–π™©π™¨π™˜π™π™–π™₯π™₯π™žπ™Ÿ.” – Abovo Maxlead

Wat voor jou normaal is, is voor onze cliΓ«nten iets bijzonders. Deze ervaring bracht dan ook het besef met zich mee dat je met iets kleins - zoals het bieden van een helpende hand of een luisterend oor - een groot geluksgevoel teweeg kunt brengen.Een zonnige samendag met een lach

Wat hebben wij genoten van de stralende gezichten van zowel de cliΓ«nten als de medewerkers. Abovo Maxlead bedankt voor dit betekenisvolle bezoek en de oprechte interesse die jullie getoond hebben in wie onze cliΓ«nten zijn en wat ze doen. Geweldig!

Meer informatie?

Wil je meer weten over VrijwilligersNH?Β Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.