;
;
;

Leven in Lockdown: jij kan iemand zijn naar wie wordt uitgekeken!

Coronatijd heeft ons laten zien hoe essentieel menselijk contact is. Wat normaal was, was ineens niet meer vanzelfsprekend. Hierdoor hebben wij onverwachts ervaring opgedaan wat het betekent om niet zomaar te kunnen doen wat je zou willen doen.

Open je ogen en je hart voor de leef- & belevingswereld van een grote groep mensen in een kwetsbare positie. Mensen die dagelijks te maken hebben met belemmeringen in hun vrijheid, doordat zij iemand naast zich nodig hebben om begeleiding te bieden.

Iedere cliënt is uniek en heeft zijn/haar eigen hulpvraag wat betreft begeleiding. Wat voor jou de normaalste zaak van de wereld is, is voor onze cliënten iets bijzonders. Je kan dus al met iets kleins iets groots bereiken.

Jij kan iemand zijn naar wie wordt uitgekeken. Help ons helpen en creëer met een klein beetje van jouw tijd een groot geluksmoment. Wees het lichtpuntje aan de horizon en geef kleur!

Bekijk al onze hulpvragen onder het kopje Vacatures of neem contact met ons op via:
T 0229-576416 
M info@vrijwilligersnh.nl

Wij vinden de match tussen wat jij te bieden hebt en wat onze cliënten nodig hebben. Vrijwilligerswerk wat past bij jou en jouw leven!


Meer informatie?

Wil je meer weten over VrijwilligersNH? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.