Foto-expositie "Bijzondere vriendschappen"

Wees welkom vanaf 16 september om de foto-expositie "Bijzondere vriendschappen" te bewonderen in Sociaal Cultureel Centrum De Schoof te Wervershoof.

"Maak middels de foto's en verhalen kennis met bijzondere cliënten en vrijwilligers binnen WilgaerdenLeekerweideGroep."

De fotoclub, bestaande uit cliënten van WilgaerdenLeekerweideGroep en twee vrijwilligers die de club begeleiden, maakt maandelijks foto’s van verschillende onderwerpen.

In 2019 en 2020 heeft de fotoclub gewerkt aan een speciale foto-expositie in opdracht van VrijwilligersNH. Hierbij hebben zij 20 bijzondere vriendschappen tussen cliënten en hun vrijwilligers op beeld vastgelegd. Deze sprekende foto's vormen de expositie "Bijzondere vriendschappen".

 

Foto-expositie "Bijzondere vriendschappen" in Sociaal Cultureel Centrum De Schoof te Wervershoof

Op woensdagochtend 15 september opent wethouder Dirk Kuipers van gemeente Medemblik, samen met cliënten en vrijwilligers die gefotografeerd zijn, de foto-expositie "Bijzondere vriendschappen" in Sociaal Cultureel Centrum De Schoof te Wervershoof.

Wees welkom vanaf 16 september om de foto-expositie hier te bewonderen:

Sociaal Cultureel Centrum De Schoof
Kerkelaantje 1, 1693 EH Wervershoof
Open op maandag t/m vrijdag van 10.00 - 15.00 uur.

 

Foto-expositie in het Leescafé van Bibliotheek Hoorn
Veel mensen hebben deze bijzondere foto's en bijbehorende verhalen al mogen aanschouwen op een andere plek; Op maandag 30 november 2020 opende wethouder Mobayed van gemeente Hoorn de expositie namelijk in het Leescafé van Bibliotheek Hoorn, waar deze t/m 28 augustus 2021 tentoon gesteld mocht worden.

We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen, waar wij samen met de fotoclub en VrijetijdsbestedingNH enorm trots op zijn. Kom jij ook langs?


De fotoclub van WilgaerdenLeekerweideGroep is een samenwerking tussen VrijetijdsbestedingNH en VrijwilligersNH.

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over dit project of aanmelden als samenwerkingspartner? Vul dan onderstaand formulier in.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over VrijwilligersNH of vrijwilligerswerk? Bekijk dan onze veelgestelde vragen met bijhorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.