;
;
;

Hallo, wij zijn Karin, Leonie en Trudy van de Creaclub van VrijetijdsbestedingNH. Met zijn drieën bedenken we knutsels om samen met de cliënten van Leekerweide te maken. Denk daarbij aan sleutelhangers, armbandjes of ketting, zeepjes, bloempotjes, knuffeltjes en alles wat je binnen 1 ½ uur af kan krijgen. Hierbij houden we rekening met onze bezoekers. Thuis bereiden we de knutsels voor zodat we aan de cliënten kunnen laten zien wat ze aan het eind van de middag mee naar huis kunnen nemen. Via de app houden we elkaar op de hoogte van de ideeën die we hebben en we hebben een gedeeld bord op Pinterest.

Het voornaamste is dat het een ontspannen middag is waarbij we knutselen, lachen en natuurlijk wat lekkers op tafel hebben staan. Het is erg leuk om te doen, zowel met zijn drieën samen als met de bezoekers. We bieden hen een uitje van hun dagelijkse dagindeling en daardoor wordt het voor ons ook een uitje. Daarnaast is het een dankbare taak om iedereen met een blij gezicht te zien vertrekken met hun eigengemaakte spullen.

 

 

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over VrijwilligersNH of vrijwilligerswerk? Bekijk dan onze veelgestelde vragen met bijhorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.