;
;
;

Ik ben René Schouten, autotechnicus bij GMTO in Broek op Langedijk waar ik dagelijks veel met de diagnose van voertuigproblemen bezig ben. Naast mijn voltijdbaan ben ik inmiddels al vele jaren betrokken als vrijwilliger bij Leekerweide en dan met name bij de donderdagavond soos. Daarnaast zo af en toe ook bij andere evenementen zoals de Truckrun en ExtraPop. Op de soos avonden draai ik samen met een vaste groep van 4 personen eens in de 3 weken dienst in de catering en heb daarbij veel contact met de cliënten.

Met name het contact spreekt mij erg aan, het is een zeer sociale happening en het is heel leuk om te doen, waaruit ik als bonus dan weer mijn persoonlijke voldoening uit haal. De rede dat ik hier ooit in het verleden mee gestart ben is dat ik eens gevraagd ben of dit vrijwilligerswerk niet iets voor mij zou zijn, daar stond ik wel voor open en na een paar keer proberen was ik vrij snel overtuigt dat dit mij erg aansprak en ben dit sindsdien met veel plezier blijven doen.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over VrijwilligersNH of vrijwilligerswerk? Bekijk dan onze veelgestelde vragen met bijhorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.