;
;
;

Als vrijwilliger heb je persoonlijk contact met de cliënt. Je bouwt samen een band op en onderneemt activiteiten die je allebei leuk vindt. Het gaat vaak om kleine activiteiten die voor ons zo gewoon zijn. Zoals een kopje koffie of thee samen drinken, een wandeling maken, een goed gesprek, bij jouw thuis komen, of naar een gezellig evenement of stadje. Bezoekvriendschap is ook heel goed te combineren met je gezin, partner, vriend of vriendin. De frequentie van de bezoeken varieert van wekelijks tot één keer per zes weken. Net wat bij jou en de cliënt past en mogelijk is. Eventuele kosten worden betaald door de cliënt.

Juiste match

Heb je interesse in bezoekmaatje worden? Samen met VrijwilligersNH bespreek je jouw wensen en ga je kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Op de vacaturebank van VrijwilligersNH kun je je alvast via de zoekfuncties oriënteren op een vacature die bij jou past. Een vrijblijvend gesprek is natuurlijk ook mogelijk.

Meld je aan als vrijwilliger

Wil jij vrijwilliger worden bij VrijwilligersNH? Klik dan op onderstaande knop en meld je aan.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over VrijwilligersNH of vrijwilligerswerk? Bekijk dan onze veelgestelde vragen met bijhorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. 

Meer informatie?

Wil je meer weten over VrijwilligersNH? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.